Știm cu toții că vacanțele ne împlinesc mai mult decât orice lucru material. Într-o călătorie descoperi locuri noi, îți descoperi pasiuni noi și odată întors acasă parcă îți dorești și mai multe experiențe de călătorie, așa că începi numaidecât să te gândești la următoarea vacanță alături de familie sau prieteni. 

Și vestea bună este că pentru o astfel de familie, care adoră să călătorească, există o mulțime de moduri prin care să o poți surprinde cu idei deosebite de cadouri. Dacă și tu urmează să dăruiești un cadou unor iubitori de călătorie, poți scăpa de această grijă citind articolul următor. Iată cele mai inspirate cadouri pentru o familie iubitoare de vacanțe! 

1. O mapă răzuibilă

Dacă familia căruia urmează să-i faci un cadou este mereu pe drumuri, când într-o țară, când în alta, în căutarea unor noi experiențe fascinante, cea mai inspirată idee de cadou pe care i-o poți face este o mapă răzuibilă. Dacă au în plan să viziteze cât mai multe colțuri ale lumii, un astfel de cadou este de efect, căci vor putea avea o privire de ansamblu asupra locurilor pe care le-au vizitat și vor putea contempla asupra tuturor experiențelor pe care le-au trăit de-a lungul anilor. 

2. Un rucsac sau un troler pentru călătorii

Iubitorii de călătorie nu vor aprecia nimic mai mult decât un nou rucsac sau troler pentru vacanță. Călătorind foarte mult, bagajele ajung să se deterioreze, indiferent de materiale sau de condițiile de întreținere, așa că o nouă astfel de „jucărie” este exact ceea ce au nevoie. Dacă sunt și cei mici implicați în planurile de vacanță, un rucsac inspirat din lumea Disney, de pildă, poate fi o surpriză extrem de plăcută pentru familie. 

3. Un aparat de fotografiat 

Pasiunea pentru călătorie și fotografia merg „mână în mână” pentru cei mai mulți dintre călători. Indiferent că vorbim despre fotografi amatori sau profesioniști, oricare dintre aceștia s-ar bucura să primească în dar un astfel de gadget, cu care să poată imortaliza cele mai speciale momente petrecute alături de familie, în locurile pe care urmează să le exploreze. Aparatele de fotografiat sunt o investiție destul de mare, însă poți achiziționa un astfel de aparat alături de alți prieteni de familie, care vor să-i surprindă plăcut pe călători. 

4. Accesorii pentru călătoria cu mașina 

Dacă familia cu pricina obișnuiește să călătorească către noi destinații cu mașina, există o mulțime de accesorii pentru mașină cu care să-i poți impresiona. De pildă, poți alege un odorizant pentru mașină, care să creeze ambientul perfect pentru o călătorie lungă. De asemenea, poți opta pentru un suport special de telefon, care să ușureze analizarea permanentă a GPS-ului în timpul călătoriei. Un încărcător auto cu mai multe porturi USB poate fi și el o idee excelentă de cadou, în așa fel încât fiecare membru al familiei să-și poată încărca gadget-urile necesare. 

5. O călătorie surpriză 

Ce ai putea să le faci surpriză unor iubitori de călătorie, dacă nu o călătorie? Profită de ofertele pe care companiile de turism le afișează adesea și fă-le cea mai frumoasă surpriză prietenilor, cu o călătorie într-un loc fascinant, pe care nu l-au mai văzut până acum. Poți alege chiar să organizezi tu această escapadă, de la biletele de avion și cazare, până la traseul turistic de urmat. Va fi o surpriză pe cinste!

Inspiră-te și tu din ideile de cadouri menționate mai sus și cu siguranță vei reuși să-i surprinzi în cel mai plăcut mod pe prietenii tăi iubitori de călătorie. Poate chiar li te vei alătura, pentru a trăi alături de ei experiența vacanțelor și pentru a petrece momente memorabile împreună. Tu la ce cadou te-ai gândit pentru o familie care adoră să călătorească?