Atunci când vine vorba despre petrecerile de copii, acestea trebuie să fie magice. Pline de culoare, de jocuri și de voie bună. 

Ce-i drept, în vremurile trecute, zilele noastre onomastice nu erau atât de fastuoase. Mai degrabă părinții noștri se distrau mai bine la zilele noastre, iar atunci când deja se apropia ora de somn, ni se făcea semn să mergem în camera noastră. 

Odată cu trecerea timpului și vremurile s-au schimbat. Zilele onomastice actuale sunt o adevărată petrecere în care cei mici se pot bucura de tot felul de lucruri. Au parte de mascote, de animatie copii Bucuresti, de pinata, karaoke party și tot felul de activități distractive de care își vor aduce aminte cu drag de fiecare dată. 

Vremurile trec, tehnologia avansează, iar noi trebuie să ne adaptăm. Pentru o petrecere de neuitat se închiriază de obicei un spațiu, pentru ca cei mici să se desfășoare în voie. Nu mai faci deranj acasă, nu mai gătești cu 2 zile înainte, nu mai ai de făcut curățenie după petrecere. Practic este mai avantajos să închiriezi un spațiu unde poți să ai parte de toate aceste lucruri. 

Mascotele Disney, preferatele copiilor, dar și părinților

Orice copil are un personaj preferat, iar dacă are ocazia să îl vadă în realitate, bucuria este cu atât mai mare. Mascotele Disney sunt printre preferatele copiilor. Au ocazia să facă zeci de poze, să se joace împreună și să țină minte aceste momente. 

În pagina paradisulpersonajelor.ro putem găsi o varietate de mascote și personaje nu doar Disney. Paradisul Personajelor poate crea o petrecere de neuitat în rândul copiilor, cât și adulților. 

Pe lângă mascote, poți închiria și alte lucruri pentru a crea momente unice pe care cei mici cu siguranță le vor adora. 

Mașină de făcut vată de zahăr, mașină de baloane, pinata, spațiu de joacă gonflabil, momente de creație precum pictură, bezele lipicioase, paste colorate și multe altele. 

Cei interesați pot alege de aici și ursitoare clasice sau tradiționale pentru botez. Vor crea momente speciale și vor putea schimba ritmul petrecerii. Vor aduce cu ele tradiții, cântece și momente de neuitat. În pagina celor de la Paradisul Personajelor poți găsi toate aceste detalii, cât și prețurile în funcție de ce pachete îți dorești. 

O petrecere de botez parcă este incompletă fără ursitoare. Amintirile ce se vor crea vor rămâne pentru mult timp și vor fi captate în fotografii. 

Odată ce veți apela la o echipă de profesioniști va fi o surpriză plăcută pentru toți invitații. 

În funcție de pachetul pe care îl veți alege puteți avea parte de momente de interpretare live, de scenete în versuri chiar și tunuri de confetti și petale.

Așadar, gama de servicii de la Paradisul Personajelor este destul de vastă, astfel încât să puteți alege în funcție de petrecere și preferințe. 

Prețurile sunt destul de avantajoase și puteți lua legătura cu echipa de aici pentru a cere toate informațiile de care aveți nevoie, sau puteți accesa pagina oficială.

Date de contact: 

contact@paradisulpersonajelor.ro