Atunci cân copiii sunt destul de mari încât să renunțăm la un scaun auto special pentru ei nu trebuie să ne gândim că el pot sta pe bancheta din spate fără niciun fel de “ajutor” pentru că există situații în care este necesar un înălțător pentru cei mici. Pentru a verifica dacă cei mici au sau nu nevoie de unul, spuneți-le copiilor să stea cu spatele drept pe banchetă și încercați să închideți centura de siguranță. Genunchii lor trebuie să fie îndoiți chiar la finalul banchetei, iar centura de siguranță ar trebui să fie poziționată fix pe șoldul copilului, respectiv pe claviculă sau umăr. În cazul în care ei nu sunt îndeajuns de înalți pentru acest lucru, atunci este necesar un înălțător auto pentru copii.
Noi vă propunem astăzi Fisher Price Dream Cronos de la Bebetex.ro care costă 140 de lei.
Poziționarea lui se face, evident, cu fața spre direcția de mers și este un produs realizat conform Standardelor Europene de Calitate ECE R44/04. Se instalează ușor și vine cu o husă detașabilă care se poate spăla fără probleme. Are două mânere laterale pentru un confort sporit și siguranță și vine însoțit cu un suport pentru pahar.
Voi folosiți înălțător pentru ai voștri?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.