Dacă e vineri, atunci ne facem bagajele, montam scaunul auto si plecăm spre vacanța din week-end. Nu uitați să descărcați o aplicație pentru copii.
Ne-am decis asupra faptului că tehnologia a intrat în viața copiilor foarte devreme, atunci măcar să beneficiem de acest lucru. Astăzi vă propun o aplicație utilă și educativă, realizată de Comisia Europeană pentru cei mici, numai bună de încercat în mașină, la drum lung, de către copiii care nu refuză smartphone-ul părinților.
Despre aplicația Zoe Makes a Splash am aflat de la Victor Kapra și tot de la el am citit că aplicația este una realizată de Comisia Europeană pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani, dar eu zic că poate fi utilizată cu succes și de cei mai mici.
Cum funcționează? E o poveste interactivă (despre niște copii curioși și o broască care le povestește despre efectele poluării și risipirii apei) și la final utilizatorii au parte și de un joc educativ. În plus, aplicația oferă și tot felul de metode prin care putem să minimalizăm pierderile de apă și deci să respectăm și să ne gândim la viitorul mediului înconjurător.
Zoe Makes a Splash se poate descărca gratuit din AppStore.

Cum vi se pare aplicația?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.