Unul dintre scaunele auto care asigură atât confortul, cât și siguranța este modelul Nania Beone SP Plus. Poziţionarea lui se va face cu spatele spre direcţia de mers, cu mânerul în poziţie verticală, întrucât este un scaun destinat Grupei 0+, adică copiilor care au până 13 kilograme.
Se instalează ușor, folosind centurile mașinii, are o centură cu prindere în 3 puncte, ajustabilă pe înălţime în 3 poziţii, pentru siguranța celui mic și este dotat și cu o pernuţă pentru cap, o protecţie moale a centurii în dreptul umărului, pentru un confort sporit.

Foarte important de știut este că husa e detașabilă, astfel că se poate spăla, iar materialul care este folosit la părțile textile ale scaunului este foarte moale și plăcut la atingere, lăsând pielea copilului să respire.
Mult mai important este că vorbim despre un produs în conformitate cu standardele europene de calitate ECE R44/04, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru.
Prețul? Scaunul auto despre care v-am povestit costă 225 de lei și îl găsiți pe portocaliu, verde sau gri, după preferințele copilului.
Voi ce scaun auto folosiți în prezent?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto principală: yoshimov/ Flickr.com.