L-am descoperit pe spoonful.com și nu aveți de făcut decât să scoateți la imprimantă planșele, să le decupați și apoi să le capsați pentru a nu le pierde.
Apoi începe distracția, căci fiecare copil trebuie să găsească cât mai multe cuvinte. Și de parcă asta nu este destul de complicat, apoi totul este în engleză, deci este pentru copiii mai măricei care vor să învețe o limbă străină.
Rebusul este un pic mai complicat sau cel puțin așa zic eu la prima vedere, dar asta nu înseamnă că nu merită încercat. Cu cât mai lung este jocul, cu atât va trece mai repede timpul până la destinație.
Așteptăm și de la voi sugestii cu jocuri de încercat atunci când plecăm la drum mai lung sau mai scurt cu cei mici. Știm și noi adulții că timpul petrecut în mașină se poate dovedi extrem de lung, la copii lucrurile sunt și mai și… tocmai de aceea încercăm în fiecare joi să vă aducem idei noi cu jocuri mai noi sau mai vechi.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: viralbus/ Flickr.com.