Dacă aveți un iPad pe acasă, atunci luați-l cu voi în călătorii pentru că va deveni cu siguranță un bun prieten la drum lung pentru copii.
Aplicația Happi Full Throttle transformă tableta într-un vehicul pentru cei mici. Se poate alege între cele 4 vehicule pe care cei mici le pot folosi, iar copiii se transformă în pompieri, șoferi de mașină de curse, piloți de avion sau cei care sunt la cârma unui submarin.
Fiecare vehicul vine cu tot felul de noi opțiuni și dat fiind faptul că aplicația folosește camera iPad-ului, cei mici vor vedea interiorul mașinii sau chiar drumul dacă direcționează tableta către geam.

Aplicația a fost lansată oarecum de curând și are review-uri foarte bune de la utilizatori, dar funcționează din păcate doar pe iPad și costă 1.99 dolari.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copii bebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.