Aplicația se numeste Counting Ants și am descoperit-o în AppStore. Costă mai puțin de 2 euro și funcționează pe iPhone, iPad sau iPod Touch cu iOS 4.0 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare.
Ne învață să numărăm până la 10 în mai multe limbi străine, dar prin joacă, astfel că vom număra furnici, rațe, pești, fructe, mașini și altele.

Pentru cei care au smartphone care funcționează cu Android am descoperit aplicația Learn to Count. Costă 3.20 lei și îi va distra pe cei mici care vor învăța să numere nave spațiale până la 10 și apoi până la 25.
Voi folosiți aplicații atunci când plecați la drum cu cei mici?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: EraPhernalia Vintage . . . (playin’ hook-y ;o)/ Flickr.com.