Prima aplicația este pentru cei care preferă iOS. Se numește Kids Car, Trucks & Community Vehicles – Puzzles for Toddlers, este gratuită și funcționează cu iOS 4.3 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare.
Oferă 4 puzzle-uri colorate pentru copiii care se plictisesc la drum lung și vor să se joace ceva. Aplicația nu se conectează cu niciun cont de social media, deci copilul poate să se joace fără a vă face probleme că accesează conținut neadecvat.

A doua aplicație este oarecum asemănătoare, în sensul că este vorba tot despre un puzzle, dar destinat celor care preferă Android. Se numește Car Puzzle for Toddlers este de asemenea o aplicație gratuită sau cel puțin primele puzzle-uri din aplicație pot fi jucate gratuit, urmând ca dacă vă place jocul să plătiți pentru aplicație.
Voi aveți aplicații pe care le folosiți când plecați cu mașina cu cei mici?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.