Atunci când cei mici stau un timp îndelungat în scaunul auto ei pot deveni agitați, iar drumul pare mai lung decât niciodată atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. pe lângă jucăria preferată putem să avem în mașină diverse locuri unde să ascundem câte o surpriză care să fie scoată la lumină în caz de nevoie, la momentul oportun.
Buzunarul din spatele scaunelor din față este un loc numai bun de ascuns cărți cu basme, planșe de colorat, creioane sau carioci. Nu sunt la vedere, așadar chiar va fi o surpriză pentru copii. Puteți chiar să faceți o tradiție din a oferi ceva fun de colorat celor mici ori de câte ori plecați la drum. O carte nouă de colorat sau un pachet de plastilină ar trebui să facă minuni.
Pentru mai multe jucării, deci pentru a putea lua cu voi la drum mai toate jucăriile preferate ale celor mici, există tot felul de coșuri ce pot fi agățate de scaunul din dreapta-față, astfel ca cei mici să le aibă aproape la orice oră. Nu uitați însă să acoperiți acest coș odată ce ați lăsat mașina în parcare pentru a nu deveni țina unor răufăcători.
Dacă un coș vi se pare de dimensiuni prea mari, atunci optați pentru un sistem făcut de voi, în casă. Aveți nevoie de o bucată mare de material pe care să coateți mai multe buzunare în care să introduceți jucăriile. Dacă legați produsul finit de scaun il puteți da jos la fel de repede atunci când nu sunteți în autovehicul.
Voi pe unde mai “pitiți” jucării în mașină?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: bradleygee/ Flickr.com.