Pentru că este vineri și mă gândesc că diseară este posibil să plecați spre munte pentru a vă distra în zăpadă, m-am gândit că ar fi bine să scriu despre ce puteți face cu cei mici în drum spre… distracție.
Și pentru că drumurile spre munte sunt destul de aglomerate în această perioadă, veți avea destul de mult timp la dispoziție pentru a finaliza tot ceea ce vă propuneți.
Am descoperit pe classroomjr.com niște “machete” care sunt numai bune pentru a începe o poveste destinată copiilor. Trebuie doar să printați paginile și să aveți grijă să aveți cu voi niște carioci sau pixuri. Alegeți împreună cu cei mici începutul de poveste preferat și de aici începeți chiar voi să compuneți un basm original, pe care-l puteți folosi apoi drept poveste seara înainte de culcare.
Dacă ai voștri sunt prea mici pentru a vă ajuta la compus povești, atunci puteți folosi paginile pentru desene de sezon.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.