Cel mai simplu ar fi să iei jucăriile cele mai iubite de copii, dar situația nu este tocmai așa, mai ales că trebuei să ne gândim la dimensiunile lor sau la faptul că jucăriile care fac foarte mult zgomot pot distrage atenția șoferului.
În general, cele mai bune jucării de luat cu voi în mașină sunt cele care nu sunt foarte zgomotoase pentru a nu zăpăci pe toți din mașină, mai ales dacă plecați la drum foarte lung zgomotele puternice pot distrage atenția de la drum a șoferului.
La lista de “așa nu” puteți adăuga și jucăriile care luminează puternic, tot pentru a nu distrage atenția șoferului.
De ținut minte este și faptul că ar fi bine să alegeți jucării care nu au foarte multe părți, compacte, pentru a nu le pierde prin mașină și apoi să le căutați sub scaunele auto fără rezultate.
Care sunt cele mai bune lucruri de luat cu voi în mașină? Cărți cu basme și un telefon sau un iPod plin cu muzică pentru copii, pentru a putea cânta împreună cântecele favorite.
Voi ce luați cu voi la drum lung?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: Horia Varlan/ Flickr.com.