Tema: Compunere despre Ziua Copilului.

Pentru că tot se apropie 1 Iunie și pentru că avem și multe cereri pentru pui de compuneri despre Ziua Copilului, m-am gândit la mai multe idei, pe care le-am scris mai jos, sper să vă placă.

ziua copilului

Sursa foto: http://bit.ly/KfxpAc

Pui de compunere 1: De Ziua Copilului fiecare copil este liber să facă ce vrea el. Poate să zboare, să cânte pe un nor, să danseze cu stropii de ploaie, să își transforme casa în una de ciocolată cu alune, să renunțe la școală, să aibă numai note de 10 în catalog, să dea cea mai mare petrecere, să

vorbească cu animalele…

Faceți o poveste cu dorințele copiilor și cum pot deveni ele realitate. Toate de 1 Iunie, desigur! 🙂

Pui de compunere 2: O zână cu mustață și acoperită toată cu o mantie argintie vrea să facă să dispară Ziua Copilului, numai că fluturii află de acest lucru și anunță Comitetul Copiilor de la voi din școală. Aflați și voi și vă decideți să luați măsuri.

Deși vă anunțați părinții ei nu vă cred așa că sunteți pe cont propriu… știți doar că zâna nu suportă veselia, ea se transformă-n scrum dacă o faceți să râdă. Așadar, cum reușiți să faceți zâna cea rea să râdă pentru a recăpăta Ziua Copilului?

Pui de compunere 3: Știți deja cred că părinții spun că să fii copil e ușor, dar că nu e tocmai așa… haideți să ne imaginăm cum de Ziua Copilului facem schimb de roluri: părinții se transformă în copii și copiii în adulți. Ce credeți că s-ar întâmpla?

Poveștiți tot felul de întâmplări hazlii prin care trec părinții voștri 😀