Tema: compunere cu titlul “Aventura unui creion”

Sursa foto: http://bit.ly/zy1RkD

Pui de compuneri 1 – Ce poate sa faca un creion? Sa scrie, desigur! Daca un creion nu ne-ar mai asculta si in loc sa scrie ar desena tot felul de lucruri care ar fi rezultatul?
Dar daca acest creion neascultator nu ne-ar lasa sa ne scriem temele si astfel am lua o nota mica? Cum l-ai convinge chiar tu pe creion sa te asculte?
Pui de compuneri 2 – Toate creioanele au o sedinta lunara cu privire la cat de mult ajutor sa ofere acestea copiilor.
Sedinta este tinuta de un rege pix, dar la un moment dat creioanele s-au suparat si au decis sa protesteze. Nu au mai vrut sa asculte de pix, iar culorile au inceput sa se amestece, sa nu mai asculte de oameni, sa rupa varfurile creioanelor si sa gaureasca hartia.
Pui de compuneri 3 – Creionul este un super erou atunci cand nu este pus sa scrie. El se transforma intr-un catel imens care salveaza lumea de raufacatori.
Nimeni nu stie asta, iar puterile lui vin atunci cand este ascutit.
Daca acest creion ar fi chiar creionul tau si ai pierde ascutitoarea, deci ai uita sa-l ascuti ce s-ar intampla?
Sper sa va placa ideile si sa va vine altele care sa va ajute sa scrieti cele mai frumoase compuneri!
PS – Nu uitati ca in partea de sus a site-ului exista o caseta unde puteti cauta pui de compuneri mai vechi. Trebuie sa scrieti un cuvant cheie al compunerii pe care o cautati, dar atentie: musai cuvantul trebuie scris cu diacritice ca sa puteti cauta compuneri mai vechi!