tabara medievala dea limba engleza pentru copii
Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School lanseaza prima tabara medievala de limba engleza adresata copiiilor cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani. Intitulata “Back to Shakespeare’s Time”, propunerea inedita se concretizeaza in cooperare cu Medieval Praxis, agentie cu o bogata experienta in organizarea evenimentelor cu specific medieval. In perioada 19-25 iunie 2011 in localitatea Moeciu de Sus, cavalerii si tinerele domnite isi vor putea perfectiona limba engleza intr-un decor medieval.
Pe durata intregii saptamani, legenda si realitatea se impletesc pentru a crea o lume deosebita, cu eroi si castele, domnite si cavaleri viteji. Atelierele de manuire a spadei medievale, tir cu arcul si initiere in pictura si heraldica medievala, vor contura experienta intoarcerii in timp. Toti copiii vor primi si costume corespunzatoare acelei epoci: domniţele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici şi scuturi cu însemne heraldice.
“In tabara, vor invata sa traga cu arcul asemenea lui Robin Hood si sa manuiasca spada cu vitejie precum cavalerii regelui Arthur! Lectiile de limba engleza interactive cu tematica medievala tinute de profesori ai Shakespeare School, in care copiii vor prelua rolurile eroilor medievali, alaturi de jocuri si drumetii, vor contura o vacanta plina de amintiri placute si momente de neuitat” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.
Serile se vor petrece ascultand legende medievale sau vizionand filme cu aceeasi tematica. In ultima zi copiii vor participa la o seara festiva in jurul unui foc de tabara, in cadrul careia vor fi investiti cavaleri sau li se va conferi titlul de domnita.
Activitatile taberei se vor desfasura in zona platoului montan traversat de culoarul Rucar-Bran, in localitatea Moeciu de Sus, pe drumul de acces ce urca dinspre Bran.
Pentru mai multe informatii si inscrieri puteti accesa site-ul Shakespeare School:  www.shakespeare-school.ro/tabara .