Aventura Parc
Nu vorbim astăzi despre acel Aventura Parc din Brașov, ci de unul mult mai aproape de București. La doar 18 km de casă, mai exact în pădurea Lucianca (dacă nu aveți habar pe unde este situată, aveți o hartă mai jos) se află un parc de distracții atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.
De cățărat avem unde să ne cățărăm, evident, sub atenta supraveghere a intructorilor, există și o mini grădină zoologică unde cei mici se pot apropia de animăluțe, un teren de sport, minigolf, piscină, castele gonflabile pentru toți copiii cărora le place să sară cât mai sus, un spațiu unde toată familia este pusă să facă mișcare și multe alte spații de joacă numai bune de testat în timpul liber.
Nu știți ce să alegeți așa’i? 😛  Păi, având în vedere că Aventura Parc se întinde pe mai bine de 10 hectare cred și eu, dar nu se supără nimeni dacă nu aveți timp de toate într-o singură zi și vă mai întoarceți pentru a “savura” distracția.
Mai jos aveți harta cu tot parcul, ca să vedeți câte activități sunt în total:
aventura parc
Cât costă army-show-ul pentru întreaga familie? Copiii care au sub un an au acces gratuit la toată distracția (bine, la acele locuri unde picii au cum să se distreze, că doar nu-i punem să se cațăre în copaci), iar prețurile pentru cei mai mărișori variază între 30 și 40 de lei, în funcție de vârstă și înălțime. Există însă un pachet pentru întreaga familie, pentru doi adulți și doi copii, indiferent de vârsta lor, veți scoate din buzunar 160 lei pentru o zi de distracție în tot parcul.
Cum vi se pare? Ați fost acolo? Dacă da, unde a fost cel mai fun?