Copil in zapada

  • Pârtie de snowtubing la Azuga

La poalele pârtiei Cazacu din staţiunea Azuga s-a deschis de anul acesta pârtia de snowtubing.
Snowtubing-ul înseamnă alunecarea pe o pârtie cu ajutorul unui colac de cauciuc. Există pârtii de 60 m dar şi pârtii mai mici, de 30 m.Pentru o oră de snowtubing trebuie să scoţi din buzunar 10 lei.
snowtubing

Dupa câteva ceasuri de săniuş sau ski, mergi cu cei mici la complexul Paradisul Acvatic din Braşov, unde există 6 piscine acoperite şi încălzite.
Copiii foarte mici au bazine de 0.35 m, special concepute pentru ei, apa bazinelor are 35 C şi există chiar şi un tobogan pentru copiii până în 2 ani.
Pentru o zi întreagă, copiii plătesc 25 lei, iar adulţii 55 lei. Programul de iarnă este luni, între orele 14 – 22, marţi – vineri 11 – 22, iar sâmbătă şi duminică 10 – 22.
Adresa: Bulevardul Griviţei, 2F, spre magazinul Dedeman, Braşov
paradis acvatic

Dacă ajungeţi cu cei mici până la Bâlea Lac ar fi păcat să nu le oferiţi experienţa vizitarii hotelului de gheaţă aflat la peste 2000 de metri în masivul Făgăraş şi să serviţi un cocktail în celebrele pahare de gheaţă.
Hotelul poate fi vizitat între orele 9 – 17, adulţii plătesc 8 lei, iar copiii 4 lei şi este deschis până în aprilie 2011.
hotel de gheata

Bucură-te alaturi de copil de o activitate în aer liber şi experimentaţi împreună jocurile din copac în copac.
Pentru 3 ore de distracţii în Aventura Parc picii de la 4 la 7 ani plătesc 21 lei, copiii de la 8 la 11 ani 27 lei, iar elevii 32 lei.
Traseele din parc sunt împărţite în funcţie de vârstă, astfel traseul mov este pentru copiii între 4 si 7 ani, traseul galben se parcurge uşor de copiii de la 8 la 11 ani (platformele nu depăşesc 3 metri), traseul verde este de asemenea uşor, dar este destinat copiilor între 10 şi 14 ani, iar traseul albastru este de dificultate medie şi este destinat copiilor de la 12 ani în sus. În afară de traseul mov, toate celelalte trasee trebuie făcute în compania unui adult.
Parcul este deschis tot timpul anului de la ora 10 până la apus.
Adresa: Strada Paltinului, Cartier Noua, Zona Lac Noua, Braşov.
Aventura parc

Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani

Surse foto: Mihaela Gheață, Bachler.ch, ParadisulAcvatic.ro, IceHotel.ro și limaoscarjuliet/ Flickr.com.