Este usor să ajungi în parcul Izvor cu mașina, bicicleta, metroul sau Ratb-ul. Dacă vii cu mașina sunt destul de multe locuri de parcare unde-o poți lăsa liniștit.

Ce putem închiria

Biciclete, prea mari, ce-i drept pentru copii sub 7 ani, la prețul de 3 lei pe oră.
Mașinuțe Dino Cars cu pedale, atât pentru copii cât și pentru adulți. Închirierea mașinutelor pentru 5 minute este 3 lei, 15 minute 5 lei, 30 minute 8 lei și o oră 15 lei. Programul de închiriere este de la 10 la 22.

Cum ne mai distrăm

Asfaltul este numai bun pentru role, skate-uri, trotinete și biciclete. Există chiar și niște cărări din pietriși, pe care le pot folosi bicicliștii cu dorințe de off road. În plus, sunt și două terenuri de baschet, pe care se poate juca și fotbal.
Copiii se pot distra cu orele în marele loc de joacă care arată ca un castel. Pe jos este acel covor de cauciuc moale, care se regășește în mai toate spațiile de joacă. În preajma castelului sunt leagăne și balansoare, iar părintii au și ei câteva mese de ping pong și aparate de fitness la dispoziție pentru momentele libere.
Daca veniti insotiti de cățel, îl puteți duce în țarcul special amenajat pentru ei.
Mai mult decât atât, în parc vin și amatori de sporturi mai atipice. Când am fost eu un băiat încerca să mânuiască și să țină cât mai mult în aer un kite, iar câțiva metri mai incolo, doi tineri își testau abilitățile pe slackline. Slackline este un sport care presupune o bandă lată, elastică, ce se prinde de doi copaci și pe care te urci în încercarea de a-ți ține echilibru și de a face tot felul de trick-uri.

După toate activitățile de care v-am povestit mai sus e posibil să vi se facă sete, puteți savura un suc natural sau puteți chiar ronțăi ceva, pentru că parcul nu duce lipsă de mici magazine sau tonete.
Așadar, data viitoare când mai mergeți în Cișmigiu și vă supără aglomerația de acolo, nu uitați că la o aruncătură de băț se află parcul Izvor, un parc aerisit, cu o grămadă de lucruri de făcut.
Vouă vă place parcul Izvor?