om de zapada.
Păi, serios acum, dacă adunați niște zăpadă și o faceți un bulgăre imens, după care așezați două capace pe post de ochi, nimănui nu o să-i placă ce ați realizat. 😛
Tocmai d’asta, propun să îi scoatem pe cei mici în fața blocului sau în curte dacă stați la casă și să ne punem pe treabă. Nu uitați să vă îmbrăcați gros înainte pentru că este de muncă… muncă distractivă adică!
Deja afară s-a încălzit puțin, așadar trebuie să ne grăbim, nu de alta dar rămânem fără oameni de zăpadă în București.
Avem nevoie de: un fular colorat, o căciulă veche, o manta zdrențuroasă, ceva negru pe post de ochi și ceva roșu pe post de gură (se pot folosi legume ori fructe) plus niște nasturi, că doar și omul nostru friguros trebuie să aibă ceva nasturi pe el și… la treabă.
Sfatul nostru este ca omul de zăpadă să aibă personalitate. Vesel, în așteptare, cu brațele larg deschise ca și cum abia așteaptă să îmbrățișeze pe cineva, el trebuie să arate că a preluat ceva din personalitatea piticului care l-a făcut.
oameni de zapada
Dacă un singur om de zăpadă este prea puțin pentru voi, puteți face o întreagă familie. Numai priviți poza de mai sus. Eh? 🙂
Cum s-ar vedea în grădina blocului sau în curtea voastră o asemenea “gașcă”? Și nici nu este greu de făcut, dacă iei în considerare faptul că toată zăpada este așezată pe scaune, deci nu este nevoie de niciun alt punct de sprijin.
Anul acesta voi ați făcut om de zăpadă?
Surse foto: davidwiley/Flickr.com și tmmkkt22.blogspot.com.