copii pe saniuta
Cel puțin ai noștri! Și iar încep un text cu “Pe vremea mea…” pentru că mi-am adus aminte de săniuța mea care încă este pe undeva prin magazia lu’ tataie. Era făcută din trei stinghii și două țevi întoarse plus o sfoară groasă de care să apuce tata să ne tragă pân’ la pârtie.
Acum săniuțele sunt mult mai colorate și se găsesc pentru orice vârstă și pentru toate tipurile de părinți, adică și pentru aceia dintre voi care stați cu grijă ca nu cumva cei mici să se accidenteze când se distrează pe zăpadă.
Am căutat și noi prin magazinele online de la noi și am găsit o mulțime de săniuțe numai bune de comandat cu un click, tocmai d’asta am făcut un top al săniuțelor:
1 – Hamax – Baby Bob
Este un model de bob, special realizat pentru copii mai mici, foarte stabil și sigur, fiind dotat chiar și cu o centură de siguranță.
Ușor de manevrat de părinții care îi duc pe pârtie pe cei mici, are un spațiu destul de mare încât să stea și copilul, dar și un mic bagaj (apă, ceai, schimburi sau ce mai vreți să aveți la îndemână).
Săniuța costă 139 lei.
Hamax - Baby Bob
2 – Săniuța Cyclone
Săniuța Cyclone este pentru copiii de peste 3 ani, fiind dotată cu mânere laterale de care cei mici să se țină atunci când coboară pe derdeluș.
Are și loc special realizat pentru a sta micuțul cât mai comod și costă 50 de lei.
Saniuta Cyclone
3 – Sanie și bărcuță gonflabilă
Pentru aceia mai mărișori, adică cei care au peste 7 ani, există o săniuță ce vara se transformă imedit în barcă.
E prevăzută cu o saltea gonflabilă care este protejată de o husă din material textil . Partea de contact cu zăpada este protejată de un material plastic siliconat ce este dotat cu două șine subțiri care ajută la menținerea direcției de mers. Este și extrem de ușor de transportat, pentru că se pliază imediat și nu cântărește mai mult de 2,5 kg.
Săniuța – barcă este 351,91 lei.
Saniuta KHW Snow Tube
4 – Planșa KHW Fun UFO
Tot pentru cei care au peste 7 ani este și planșa KHW Fun UFO. Realizată dintr-un plastic ce rezistă până la -20 de grade, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la frigul de afară, ci doar să găsiți un derdeluș cât mai bun.
Planșa are mânere laterale care au funcția de a frâna și costă 59 lei.
Plansa KHW Fun UFO
5 – Planșa KHW Snow Glider de Luxe
Din material care rezistă la temperaturi extrem de scăzute (- 20 de grade Celsius) și ușor de transportat, planșa e numai bună pentru un copil ce iubește desenele animate, căci maneta de care se ține cel mic pentru a direcționa plașa este “animată” de un personaj din desene.
Prețul este de doar 10,34 lei.
Plansa KHW Snow Glider de Luxe
Voi aveți săniuță? Care dintre cele de mai sus ar fi cea mai potrivită pentru ai voștri?
Sursă foto principală: Quatre mains/ Flickr.com.