babycomfort camera copii
Ce găsim pe BabyComfort.ro
În primul rând mobilă, decoraţiuni, lenjerii şi accesorii de pat pentru a amenaja camere de vis prichindeilor. Tot pe site există o gamă bogată de cărucioare şi scaune auto, îmbrăcăminte şi scutece, aparatura de bebeluş şi tot felul de jocuri şi jucării.
Mobilă de copii pe comandă
În ceea ce priveşte mobila poţi opta pentru camere personalizabile de la Baby Italia. Preţul unei camere variază de la 1969 lei (camera cu pat şi comodă) până la 8650 lei (camera cu pat cu aplicaţie de piele albă şi cristale Swarosvski, şifonier, pouf, dresser, comodă şi coş de jucării). Mi-a atras atenţia şi mobilierul Herlag-Kettler care este din fag masiv sau pin nordic.
La capitolul paturi cel mai ieftin pat costă 199 lei şi este din lemn de fag masiv, există şi paturi pliante pentru voiaj, cu roţi la 299 lei, dar sunt si paturi, de o persoană care ajung şi la 859 lei pentru că pot fi folosite de la 0 lună până la copiii de 6-7 ani. Paturile de la Pali Italia pornesc de la 899 lei, cele pentru copii de la 0 luni până la cei care se pot ridica în picioare şi ajung până la 3369 lei.
E  bine de stiut că obiectele de mobilier se aduc la comandă în aproximativ 30 de zile de la conformarea și plata avansului de 30 %.
magazin babycomfort
Saltele si lenjerii pentru copii
O saltea basic cu miez din fibră de cocos porneşte de la 69 lei şi ajunge la 330 lei, dacă vrei o saltea din fibră naturală din cocos, cu spumă naturală din latex, protecţie de lână merinos şi husă detaşabilă. E bine de ştiut că fiind insuficient dezvoltată, coloana vertebrală a bebeluşului are nevoie să se sprijine pe o saltea nici prea moale nici prea tare. Preţurile saltelelor ortopedice Premium de la Traumeland pornesc de la 499 lei şi ajung până la 2979 lei, cele pentru copii între 3 si 14 ani.
Lenjeria pe pat Ceba pentru copii este din bumbac fin şi satinat şi costă 199 lei, dar există şi lenejerii de la Pali Italie cu diverse tratamente anti-murdărie, anti-static şi anti-bacterian la 499 lei, iar dacă vrei un baldachin trebuie să mai scoţi din buzunar de la 65 de lei pentru unul simplu din voal, până la 510 lei unul din bumbac cu voal şi cu tot cu suport.
La secţiunea cărucioare mi-au atras atenţia cele 3 în 1 (port bebe – landou, scaun auto şi cărucior – varianta sport) de la Tako, pe diverse culori la preţul de 1.149 lei, dar şi cărucioarele pentru gemeni la preţul de 2.399 lei. Scaunele auto de la Euro Cart pot fi folosite şi ca leagăn şi sunt 299 lei.
babycomfort carucioare copii
Pe BabyComfort am găsit şi o secţiune bogată cu articole şi accesorii de baie: cântare, termometre, sterilizatoare şi încălzitoare de biberoane. În plus găseşti şi hainute, scutece, biberoane, port-bebe-uri sau coșuri pentru transportul bebeluşilor.
Plusuri şi minusuri pe BabyComfort.ro
Site-ul prezintă într-adevar foarte multe produse, dar tocmai acest lucru este bulversant şi mi-ar fi plăcut să fie mai organizat şi să găsesc o secţiune care să prezinte produsele în functie de categoriile de vârstă. Totuşi, o bilă albă primeşte blog-ul site-ului  pentru articolele editate sub coordonarea unui medic specialist şi pentru noutăţile apărute pe site.

Babycomfort.ro

Showroom
Şos. Crângaşi 2-4, Bl. 15 A, Parter
vis-a-vis de Stadionul Giuleşti, în spatele staţiei MOL
Comenzi / Informaţii privind livrarea produselor. Detalii tehnice:
021 – 220 30 60
0732 – 335 181
0788 – 245 998
Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani

[nggallery id=94]