organic baby
Știți, ca și noi, că picii care sunt îmbrăcați în hăinuțe organice sunt mai fericiți. Și este și normal, pentru că pielea lor respiră și materialele fac ca orice hăinuță să fie fină și confortabilă.
Gândiți-vă că pielea celor mici este cu mult mai sensibilă decât a noastră. Apoi, gândiți-vă cum vă simțiți și voi când sunteți îmbrăcați în ceva sintetic. Ei, dacă înmulțiți senzația aceasta de cel puțin trei ori, vă veți da seama cum se simt ai voștri când au haine din materiale sintetice.
Fără substanțe chimice, pesticide sau insecticide, fără vopsea cu materiale grele precum mercurul, hăinuțele sau jucăriile organice sunt preferatele copiilor.
Am descoperit și noi un super magazin de lucrușoare organice. Este vorba de OrganicBaby.ro ce este importator  unic al scutecelor eco de unică folosință Tushies, singurele din lume fără conținut de gel și importatori exclusivi și distribuitori pentru gama de soluții eco pentru casă Earth Friendly Products. Și poate cel mai important atu al magazinului este că noi am auzit numai de bine de el, nu tu clienți nemulțumiți, nu produse ce nu au fost primite, nu greșeli în comenzi.
Ce găsim la OrganicBaby?
De la halate de baie, accesorii, încălțăminte, detergenți bio și îmbrăcăminte, până la cosmetice bio pentru adulți – adică tot ce aveți nevoie să le aduceți zâmbetul pe buze celor mici și celor mai mari!
Noua de exemplu ne-a atras atenția o păturică din bumbac organic 100% ideală pentru cărucior sau patuț ori pentru orice loc de joacă ce trebuie să fie pufos și călduros pentru copii. Costă 175 de lei și o puteți comanda de la magazinul online ori puteți să faceți o vizită magazinului Organic Baby situat pe strada Ernest Brosteanu (aveți o hartă detaliată mai jos).
patura celulara
Scutece Itti Bitti – reutilizabile
Au accesoriul inclus, deci nu va trebui să mai scoateți bani din buzunar pentru altceva și bag mâna-n foc că va fi scutecul preferat de tătici, pentru că este extrem de ușor de montat. Sunt fine, din bambus și bumbac și, cel mai important, sunt reutilizabile, fiind lavabile!
scutece lavabile
Scutecele Itti Bitti nu conțin gelul, care se regăsește în scutecele convenționale, ce provoacă diverse bacterii și sunt confecționate din nu mai puțin de 8 straturi de bambus, bumbac organic și polyester, pentru a fi foarte absorbante, astfel încât bebe să nu fie deranjat timp de 3-4 ore.

Voi ați comandat sau ați fost la magazinul Organic Baby?

Organic Baby
Showroom: adresa – Str. Ernest Brosteanu Nr. 22, Sector 1 – București
Program:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Telefon: 021 211 66 10, 0752 831 924, 0735 624 789
Fax: 021 211 66 10
Email: office@organicbaby.ro
Website: OrganicBaby.ro

Sursă foto: OraganicBaby.ro.