jucarii de lemn
Și dacă îi spuneți Moșului că ați fost cuminți și că la Napati toate jucăriile ecologice din seria Plan Toys au reducere de 10% în această perioadă, cu siguranță veți găsi una într-o cutie de cadouri.
1 – Parcare mașini
Băiețeii care au mașinuțe multe au nevoie și de un loc de parcare. Bucureștiul este mereu aglomerat, iar locurile de parcare libere le poți număra pe degete, dar garajul din lemn, cu 3 etaje și un lif, va avea mereu spațiu pentru copilul tău 🙂 Setul include și o figurină, o mașină, o benzinărie și o spălătorie de mașini și costă 246 lei.
parcare masini jucarie lemn

2 – Circuit rutier și feroviar
Versiunea de “Străzi & Șine” PlanCity conține strada și calea ferată, o trecere la nivel, o gară, un tren, o mașină, un semafor, semne de circulație, personaje și copaci – adică tot ce ai nevoie ca cel mic să se joace și să-și dezvolte imaginația în timp ce se distrează. Setul costă 246 lei.
Circuit rutier si feroviar jucarie lemn
3 – Stație pompieri
Dacă cei mici răspund la întrebarea „Ce vrei să te faci când vei fi mare?” cu „Pompier” e clar că au nevoie de mici de o stație de pompieri. Setul vine cu un buton de alarma și un garaj cu ușa rabatabilă, dar și cu două mașini de pompieri și un pompier. O mașină este camionul cu pompa de incendiu pe platformă hidraulică, iar al doilea vehicul e un camion de urgență. Butonul roșu produce un zgomot de clopot când este acționat. Stația de pompieri costă 121 lei.
Statie pompieri jucarie lemn
4 – Macara
Cu semne de construcție, o macara, semnalizări rutiere pentru obstacole, o betonieră și două figurine, cei mici se vor simți fix ca pe un șantier real. Unde mai pui că macaraua se poate roti la 360° și poate ridica/coborî materiale de construcții. Jucăria ecologică costă 192 lei.
Macara jucarie lemn
5 – Autobuz școală
Pentru circuitele Plan City, autobuzul școlar este indispensabil. Jucăria este din lemn de arbore de cauciuc și costă 22 de lei.
Autobuz scolar jucarie lemn
6 – Elicopter cu pilot
Avion, cu motor ia-mă și pe mine’n zbor! Nu e chiar avion și nu are nici motor, dar copiii vor învăța multe lucruri despre transportul aerian. Jocul conține personajul pilot care are două poziții (în picioare și în șezut) și setul costă 40 lei.
Elicopter cu pilot jucarie lemn
7 – Dubițe – 3 piese
Mașinuțe din lemn, cu roțile acoperite cu cauciuc pentru o alunecare perfectă! Adică mașinuțe numai bune pentru cei care vor să-și completeze colecția de jucării.  Setul de trei piese costă 31 lei.
masinute din lemn
8 – Benzinărie
Dacă ai mașinuță de jucărie trebuie să o și alimentezi de la o benzinărie. Setul are un camion-cisternă și o mașină și costă 121 lei.
Benzinarie jucarie din lemn
9 – Accesorii pentru menaj

Dacă până acum am vorbit numai despre mașinuțe și diverse accesorii pentru ele, asta nu înseamnă că fetițele nu au de unde alege jucării ecologice. Nouă ne-a plăcut mult setul cu accesorii pentru menaj care conține o mașină de spălat, un aspirator, o mașină de spălat vase, un vas, o mătură, un coș de rufe, un scăunel, un fier și o masă de călcat, plus o mașină de cusut. Toate acestea la 71 lei.
Accesorii pentru menaj jucarii lemn
10 – Accesorii bucătărie

Tot pentru fetițe am găsit și o selecție cu diferite ustensile în miniatura, pentru bucătărie. Sunt aproape 30 de piese. Preț? 47 lei.
Accesorii bucatarie jucarii lemn
Ai voștri au jucării de lemn?
Sursă foto principală: grapeflavored/ Flickr.com.