copil in zapada
A venit, a venit iarnaaa… încă nu avem zăpadă, dar a fost anunțat primul weekend cu zăpadă la munte. Noi suntem oameni serioși, care au grijă de părinți și dau sfaturi bune!
Așadar, să luăm în calcul următorul scenariu: sunteți cu cei mici pe pârtie. V-ați jucat cu săniuța, v-ați bătut cu zăpadă. Chiar dacă piticul este înfofolit până în dinți, gerul de afară își face simțită prezența, iar copilul spune: “Vreau ceai!” Evident că vrea unul cald, că altfel situația mai era cum mai era.
Eh, să vă aud: Ce faceți? Că sunteți în vârful pârtiei și de la magazinele de jos vânzătoarele nu par a pune în ceai chiar ierburi aromate și bucățele de fructe, ci mai degraba un pliculeț la mai bine de doi litri de apă, iar gustul duce a apă călduță cu ceva zahăr.
geanta izoterma
E clar, fiecare mămică are nevoie în anotimpul rece de o geantă izotermă pentru sticla cu licoare caldă. E ușor de transportat, e muuult mai mică în comparație cu geanta de umăr a mamei și e extrem de practică.
O găsiți disponibilă în patru culori – alb, albastru, roșu și galben! Ce nuanță preferă piticul! Și nu trebuie să vă speriați nici de preț! Serios, costă doar 12 lei, puteți să vă convingeți dacă faceți click aici.
set termos
Că tot vorbeam de cum să menții băuturile calde, un set termos este și el util în vacanțele pe timp de iarnă. Special pentru părinți și copii, setul are și două căni.
Este făcut din oțel inoxidabil și măsoară 27 x 19 x 6,5. Greutate? Doar 0.9 kg. Preț? 84 de lei. Poate fi comandat de aici.
paturica pufoasa
În mașină, în drum spre distracție, copilul are nevoie de ceva care să-i aducă aminte de casă. Ce poate fi mai la îndemână decât o păturică pufoasă care e “dotată” cu un ursuleț de pluș care o îmbrățișează?
Păturica preferată a celui mic este de acum în grija unui bun prieten – ursulețul de pluș!
Măsoară 20 de cm și desfăcută are 75×75 cm. Costă 33 de lei și o puteți achiziționa de aici.
umbrela animale companie
Ce ar mai trebui să luați după voi în vacanță? Păi, nu aveți cum să uitați pet-ul acasă! Și cum vremea nu este tocmai însorită și el are nevoie de ceva “echipament”. Ne referim la o umbreluță haioasă pentru cățelul tău, care te asigură că animăluțul nu va răci și se va simți și el bine în mica vacanță. În plus, cu ocazia asta îl poți învăța pe cel mic că atunci când plouă sau ninge ar trebui să utilizeze umbrela, că doar așa face și cățelul, nu?
Un cadou haios și șic, pentru cățelul tău!
Măsoară 78 x 36 x 77 cm, cântărește doar 0.3 kg și costă 32 de lei. Poate fi cumpărată de aici.
Voi ce mai luați în gentuța de călătorie în sezonul rece?
Sursă foto principală: Blogfromltaly/ Flickr.com.