Toată vara am fost în căutare de terase colorate și răcoroase, de umbră și de limonadă cu cât mai multă gheață. Eh, mult timp pare că a trecut de atunci pentru că acum nu știm unde este ceaiul mai aromat și mai fierbinte, fiind în căutare de locuri călduroase unde să ne ferim de ploi și vânt.
Din seria localurilor prietenoase cu familiile și copiii din București astăzi povestim despre Hobby Cafe, loc colorat sau liniștit (depinde ce salon alegeți) cu povești, boardgames, ceaiuri multe la număr și mâncare bună.
Salon Tea — at HOBBY CAFE.
Cafeneaua are (pe lângă terasă, loc ce cu toată sinceritatea din lume nu cred că atrage pe cineva în perioada aceasta) două saloane: unul coffee și altul tea și mansarda colorata hobby unde copii se vor simți c’ntr-un loc de joacă.

Seară de boardgames între părinți

Saloanele sunt destinate și celor cărora le plac jocurile de societate, Consola WII, Rummy, Jocuri de Cărţi, Fotbal de Masă, Table, Şah. În Salonul Hobby (cel situat la mansarda cafenelei HobbyCafe) aveți acces la toate jocurile puse la dispoziţie gratuit, așadar dacă vreți să vă bucurați de o seară cu prietenii părinți competitivi aveți din ce alege la Hobby.
Salon Hobby

Meniu

Cât despre ce descoperim în meniu nu arată nimic rău, ba dimpotrivă: ceaiuri multe, mâncare la fel, pentru toate gusturile și buzunarele, căci prețurile nu sunt ridicate deloc.
mancare hobby cafe
Voi ați fost la Hobby până acum? Ce alte localuri prietenoase cu familiile și copiii mai știți?

Surse foto: facebook.com/theHobbyCafe.