În iureșul de localuri din București, unele în care familiile revin cu drag, iar altele unde cu siguranță nu vor ieși niciodată, am descoperit Crayon Club odată ce au început să se organizeze evenimente multe și faine în locație.
Nu e deloc de ratat deloc, mai ales dacă sunteți și voi în căutare de locuri foarte colorate, unde mămicile se pot delecta cu ceaiuri aromate și copiii se pot distra în voie la ateliere, workshop-uri și alte activități dedicate lor.
Crayon Club nu e un local din centrul orașului, iar asta nu știu dacă e un lucru de trecut la beneficii ori nu. Se află pe Strada Mieilor, deci cei care locuiesc în zonă vor fi cu siguranță foarte fericiți. De cealaltă parte, dacă era un local situat în centru cu siguranță reușeau mai mulți părinți să ajungă aici mai repede, indiferent de zonele în care locuiesc.
Odată ce veți merge acolo pentru prima dată sunt convinsă însă că veți reveni. Numai uitați-vă în fotografii cât de colorat și vesel este totul, iar faptul că există locuri de joacă destinate copiilor, deci este un local destinat celor mici, este o bilă albă destul de mare încât locația să cadă brusc pe locul doi atunci când vorbim despre beneficii și dezavantaje.
Dacă prindeți zile cu vreme frumoasă (meteorologii au spus că săptămânile care vine vom avea parte de peste 20 de grade Celsius) poate mai este și terasa deschisă. Nu de alta, dar chiar trebuie să beți un ceai bun toamna aceasta în aer liber. Și pentru că tot vorbim despre ceaiuri cum vă sună unul negru, cu fistic și chimen, migdale feliate, coriandru și câteva boabe de piper?

Surse foto: facebook.com/CRAYONclub.info.