Pentru că am început să căutăm cu toții cafenele și ceainării indoor unde să ne putem petrecere serile, vă propunem să mergeți într-un local din București unde veți simți că de fapt sunteți într-o altă țară, numai că odată ce ieșiți din local veți da de Piața Romana, care este vis-a-vis. Ce părere aveți? La Journey Pub, așa cum îi spune și numele, veți avea cum să faceți asta, mai ales că fiecare cameră din local este specială și cu totul diferită față de cealaltă.
E bine de știut de la bun început faptul că Journey are și terasă, așa că dacă mai prindeți seri călduroase puteți să vă petreceți câteva ore cu cei mici și la terasă. Tot bine de știut este și faptul că localul este unul destul de mare comparativ cu multe altele din București, așa că veți avea de unde să alegeți o cameră pe gustul “călătoriei” voastre, iar unele dintre ele sunt destinate nefumătorilor, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire asta. Trebuie însă să vă faceți griji cu privire la o masă liberă, așadar o rezervare cât mai din timp este musai de făcut.
terasa
Ce găsim la Journey Pub? Băuturi gustoase, ceaiuri bune, camere vesele cu un design interior absolut delicios, jocuri multe pentru copii sau pentru copiii mai mari (căci sunt multe jocuri de societate care își așteaptă găștile de părinți să le încerce) și posibilitatea de a picta sau a modela figurine. Da. Există un colț special cu multe căni ce pot fi pictate de voi sau de kinderi. Cool, nu?
colt de joaca
Dacă vi se face brusc foame sunteți norocoși, pentru că meniul cu mâncare este unul ce conține bunătăți din toate colțurile lumii care reușesc să satisfacă toate gusturile până și pe cele ale celor ceva mai mofturoși în acest sens. Nouă ne-au atras atenția supa cremă de dovleac cu mango și curry, vinetele gratinate cu legume sote și mozzarella găluștele cu prune, iar prețurile nu sunt deloc la nivelul celor de peste granițe, chiar dacă Journey ne invită la călătorii: vinetele sunt 7 lei, supa 5 și porția de găluște 6 lei.
supa
Am încercat să găsim și ceva neutru să spunem, dar nu ne-a ieșit nici de data aceasta. Călătorie plăcută la Journey!
Surse foto: facebook.com/JourneyPub.