green tea
Am deschis Ceainăria GreenTea pentru toţi cei care îşi doreau un loc deosebit, unde să poată savura o ceaşca de ceai în linişte, departe de fumul de tigara” aşa începe descrierea ceainăriei de pe website-ul localului şi am vrut să încep şi eu textul tot aşa dintr-un simplu motiv: ne place unde nu se fumează când mergem cu picii şi lăudăm astfel de localuri. Nu mă înţelegeţi greşit, nu am nimic cu fumul de ţigară, dar simţ nevoia că atunci când mă duc undeva, să am de ales: loc de fumători sau loc de nefumători şi, în funcţie de persoanele cu care sunt, să aleg apoi unde îmi savurez în linişte ceaşca de ceai sau de cafea. Dacă e vorba de kinderi e clar că nu putem merge într-un loc unde tăiem cu un cuţit cât casă fumul de ţigară…
O ceainărie, cinci lumi diferite
Ceainăria este situată pe stradă Burghelea, în apropiere de piaţă Traian, iar casă mare în care se ascunde cu siguranţă una dintre cele mai faine locaţii din Bucureşti ascunde la rândul ei mai multe „lumi”.  Este vorba de Salonul Mare, cel Japonez, Salonul Indian, Micul Paris şi Grădină Noastră. Preferatul meu? Micul Paris! Situat la mansardă şi cu 3 mese mici, încăperea este pavată cu muulte cărţi, ceea ce deja m-a convins să mă mai duc cel puţin o data la GreenTea.
ceai green tea
Dacă Micul Paris nu va atrage, dar va gândiţi că volumele de cărţi ar veni în ajutor, le mai citiţi ceva kinderilor sau mai găsiţi voi ceva interesant de răsfoit, nu va gândiţi că în alte saloane nu aveţi ce face! Ba din contra, pentru că cei de la ceainărie ne oferă posibilitatea să facem primii păşi în „tainele” jocurilor de societate: şah, scrabble, table sau cărţi de joc. Nu-i aşa că un scrabble cu cei mici ar fi metodă perfectă pentru a-i învăţa cuvinte noi?
Meniu
Şi dacă nu v-am atras deja atenţia, fiţi pe fază că va spun de meniu! GreenTea se mândreşte cu peste 150 de feluri de ceai în meniu! Nu o să fie uşor să va decideţi, dar personalul de acolo sare mereu în ajutor.
În cazul în care piciului i-a plăcut mult cana, ceaiul, o cutie sau mai ştiu eu ce a văzut prin GreenTea, aflaţi şi că la parter se află aşa-numită „Cameră cudetoate”, de unde puteţi cunpara atât antichităţi, cât şi ceaiuri sau obiecte hand-made.
off-office green tea
Kidfriendly
În prezent, Ceainăria GreenTea organizează Mişcarea Off-Office, un schimb drăguţ între birourile marilor companii în ceainărie. Până acum, cei de la GreenTea au făcut câteva vizite unor companii mari de publicitate, vizite prin care au „aromat” birourile cu mult ceai şi voie bună.
Acesta nu este însă singurul eveniment organzat de ceainărie. Am „rasfoit” bine website-ul localului şi am văzut că pe lista cu evenimente viitoare sunt o groază de acţiuni speciale pentru kinderi, precum „Atelierul năzdrăvanilor” de pe 20 noiembrie.
În loc de concluzie (nu de altă, dar cred că v-aţi prins până acum că sunt numai cuvinte de lăuda) va spunem că dacă vreţi să ieşiţi în acest weekend cu piciul la un ceai bun, nu uitaţi de rezervare, pentru că este posibil să fie aglomerat la final de săptămâna.
Voi aţi fost până acum în GreenTea?

Program:
Luni-Vineri: 15-23
Sâmbătă-Duminică: 12-23
Rezervări: 021/320.93.96, 0749.090.202
Adresă
Str. Dr. Burghelea  Nr. 24, Sectorul 2
office@greentea.ro

Sursa foto – GreenTea.ro
[nggallery id=72]