Sâmbăta dimineața era momentul în care, atunci când eram mică, bunica mea îmi gătea ceva bun, dulce, de savurat la final de săptămână. Aș vrea să continui tradiția, cu tot felul de rețele delicioase și sănătoase. Astăzi: tartă cu mere. 🙂
Aveți nevoie de multe mere: vreo 5 zdravene care se dau prin răzătoare și se asortează cu un pic de zeamă de la lămâie, după care se pun la călit pentru câteva minute.
Se ia o tavă de copt care se tapetează cu biscuiți moi, apoi așezăm un strat zdravăn de mere (cam jumătate de compoziție) mai punem un strat de biscuiți și apoi așezăm la odihnit celelalte mere rase.
Puteți adăuga și alte fructe deasupra pentru a decora tarta.
Nu uitați să lăsați minunăția cel puțin jumătate de oră la frigider și gata desertul sănătos.
Sursă foto: Glenn Waters ぐれんin Japan./ Flickr.com.