Ingrediente:

  • o conopidă mare*
  • 1-2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță semințe de chimion întregi sau pulbere
  • un praf de sare (pentru copiii peste 1 an)

Mod de preparare:

Încălzim cuptorul la 180 de grade celsius.
Desprindem din conopidă înflorescențele, una câte una. Într-un castron punem buchețelele de conopidă, uleiul de măsline și condimentele și le amestecăm bine.
Pentru a avea ca rezultat buchețele mai crocante, spălăm conopida apoi o uscăm bine cu un prosop de hârtie sau o lăsăm la uscat. Dacă nu procedăm astfel, apa va înmuia conopida.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: Laurel Fan/ Flickr.com.