Pentru că este vorba despre ciocolată, copii și joacă, vreau să vă povestesc azi despre cum le-am îmbinat pe toate, într-o după-amiază de sâmbătă, împreună cu prieteni dragi.
Domnișoara noastră aștepta de mult momentul întâlnirii cu prietena ei pentru că am primit un cadou tare drăguț, ce se cerea băgat în seama – o cutie cu ciocolată Heidi și multe pliculețe cu stafide, fulgi de portocale, fructe de pădure, alune etc.

Cum ne-am distrat și ce-a ieșit până la urmă….o nebunie frumoasă și gustoasă!

După ce am degustat-o am aflat mai multe despre ceea ce înseamnă această ciocolată:

Gourmette este mai mult decât o ciocolată. În acest sortiment se îmbină armonios cele mai aromate și mai crocante ingrediente presărate deasupra tabletei de ciocolată lapte, albă sau amăruie.
În ciocolata Grand’Or trăiește o lume a gusturilor care se completează perfect. Alune întregi, nuci trase în miere sau un strat de migdale caramelizate se împletesc cu gustul fîn al ciocolatei albe, cu lapte sau amăruie.

Pe lângă aceste delicii, trebuie să știți că se poate câștiga și câte o excursie în New York (SUA), Zurich (Elveția), Florența (Italia), Muscat (Oman). Cum vi se pare? Ciocodeliciosdevis?