atelier de nutritie
Părinți, voi țineți cont de alimentele pe care le mănâncă zi de zi familia voastră? Dacă vreți să aflați și mai multe despre alimentația sănătoasă ar fi bine să spuneți “Prezent!” la un curs unde veți învăța exact ce înseamnă un stil de viață sănătos și echilibrat.
Despre proteine, lipide, carbohidrați, micronutrienți (vitamine și minerale, enzime) sau importanța apei! Iată doar câteva despre temele pe care le propunere Fundația Calea Victoriei pentru participanți.
În plus, se va discuta și despre frumoasa relație suflet – hrană pe care mulți dintre noi, din cauza stilului de viață agitat cu care parcă ne-am obișnuit, o uităm. De ce se spune că suntem ceea ce mâncăm și cum ne influențează hrana modul de viață, implicit modalitatea de a gândi, cum un simplu aliment ne poate influența până și sentimentele și gândurile sunt alte teme ce vor fi abordate în cadrul cursului de nutriție.
Dacă v-am făcut curioși (și, sincer, sperăm că ne-am atins scopul) vă mai spunem că pe 10 martie, de la ora 18.30 are loc prima întâlnire din seria care formează cursul și că în total sunt 7 astfel de întâlniri săptămânale. Costul per total este de 300 de lei, iar dacă aveți prieteni ori copii studenți ei vor beneficia de reducere, astfel că prețul va fi de 225 lei.
Revenind la prima întrebare, voi țineți cont de ce așezați în farfurie? 🙂