carte„David Wolfe este un supernutriţionist. Cunoaşterea sa în domeniul alimentelor, superalimentelor, plantelor medicinale şi aromatice, precum a ciocolatei, nu are egal în întreaga lume” – Dr. JOHN GRAY, autorul cărţii Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

„Dacă vei urma calea nutriţiei vizionare recomandată de David Wolfe în cartea Superalimente, corpul şi sufletul tău vor intra pe o frecvenţă superioară de vibraţie. Alimentele vii şi informaţiile primite de la David Wolfe ne-au transformat în totalitate viaţa” – ALEX şi ALLYSON GREY, artişti şi cofondatori ai Capelei Oglinzilor Sacre

„David a scris ghidul suprem al superalimentelor. Cine aplică ce scrie aici se poate transforma într-o fiinţă supranaturală, aşa cum ne este menit tuturor!” – ROXANNE KLEIN, bucătar-şef, fondatoare a Roxanne’s Fine Cuisin

Cele de mai sus sunt doar câteva dintre părerile artiștilor sau specialiștilor cu privire la cartea “Superalimente: Alimentaţia şi medicina viitorului” scrisă de David Wolfe, o carte ce este recomandă atât pentru cei care știu despre importanța superalimentelor, cât și pentru cei care se află în faza de “cercetare” dacă îi putem spune așa și care se interesează care sunt beneficiile consumului frecvent de alimete minune care fac ca organismul nostru să funcționeze mai bine.

Ce descoperim în carte

Aflăm cum superalimentele sunt cele mai puternice, nutritive și bogate în minerale surse, cum toate sunt plante și cum natura, prin sursele de hrană nelimitate, ne ajută să fim mai puternici și mai sănătoși.
În carte aflăm despre fructele Goji, cicolata crudă, Maca, Spirulină, Polen, Propolis sau Lăptișor de Matcă, Chlorella, Cătina Incașă, Kelp sau Noni ori Yacon, cum au apărut, care sunt civilizațiile care le-au lăsat și care sunt beneficiile imediate pe care superalimentele le au asupra organismului uman, cum hrănesc ele instantaneu sistemul nervos, osos, muscular, epiderma sau sistemul cardiovascular și cum ne feresc plămânii, rinichii, ficatul sau sistemul reproducător prin restabilirea unui echilibru.
Dacă v-am atras atenția, atunci dați click pe play la clipul de mai jos în care vorbește și autorul cărții – David Wolfe:

Și pentru că tot am ajuns la secțiunea cu video, atunci aflați despre supealimente și alimentație sănătoasă din clipul de mai jos:

David “Avocado” Wolfe on Superfoods & Longevity!


Cartea “Superalimente: Alimentaţia şi medicina viitorului” scrisă de David Wolfe are aproape 300 de pagini și costă 40 de lei, o puteți cumpăra cu un singur click de pe CrudsiSanatos.ro și poate însemana primul sau un pas în plus spre o alimentație mai sănătoasă.
Cine este Crud și sănătos?
logo_transp_CSCrud și Sănătos este un concept născut din dorința de a oferi informații medicale utile și avizate în direcția unei alimentații sănătoase. În 2011 am creat primul magazin online de superalimente din Romania, iar în 2013, cu ajutor de Sus, am deschis primul cabinet de Nutritie Raw-Vegană din țară, la Cluj-Napoca.
Dacă vrei să te documentezi despre cum să-ți construiești o viață sănătoasă, despre cum să mănânci corect, potrivit stilului tău de viață, despre cum să slăbești sau să acoperi carențele alimentare, despre superalimente și beneficiile lor sau poate despre cum să faci tranziția către un stil de alimentație (raw) vegan – intră pe www.CrudsiSanatos.ro (cabinet, magazin online, blog sau pagină de Facebook). Aici te așteaptă Dr. Langa Olivia-Diana: medic, terapeut și raw-nutriționist, care îți va ghida pașii către Sănătate și Bunăstare.
Sursă foto: Jennifer/ Flickr.com.