lumea fiintelor mitologice
Zeitățile grecești sunt cele mai cunoscute, dar nici legendele “made in Greece” nu se lasă mai prejos. De la sirene la centauri sau ciclopi, până la Minotaur! Deja v-am captat atenția? Stați să auziți că la atelier “vor spune prezent” și zeitățile egiptene, dar și vrăjitorul Merlin ori poveștile despre sabia Excalibur sau regele Arthur.
Dacă cei mici iubesc poveștile cu zei sau cu personaje fantastice (și acum, rămâne între noi, cui nu-i plac aceste povești? Până și adulții le recitesc cu plăcere 😛 ) ar trebui să știe mai multe despre legende indiferent de originea lor.
Atelierul de care vă povestesc constă în prezentări vizuale interactive și în activități practice, precum desen, pictură, puzzle, modelaj sau colaj.
Se știe că cei mici rețin mult mai repede atunci când se distrează, iar acest atelier presupune distracție maximă și interacțiune cât cuprinde, deci tocmai bine pentru a reține cât mai multe lucruri și a se simți și bine!
Ca o concluzie, dacă vă place ce ați citit mai sus aveți două lucruri de făcut.

  • Să nu vă faceți planuri sâmbetele între 12 martie și 2 aprilie, pentru că de la ora 17.00 și 18.30 la Cărturești din Muzeul Țăranului Român o să se țină atelierul.
  • Să citiți comunicatul de presă pentru a afla cum vă înscrieți, cât costă și cine ține atelierul plus alte detalii la fel de importante.

Alor voștri le plac legendele și zeitățile?