atelier Made by you
80 de obiecte din ceramică aşteaptă să fie pictate
Într-o vilă de lângă Grădină Icoanei cei de la Made by you îţi pun la dispoziţie peste 80 de modele de obiecte de ceramică, o gamă vastă de culori, instrumente şi accesorii pentru a-ţi colora casa şi sufletul. Vă puteţi inspira din cărti de specialitate, puteţi aplica una dintre tehnicile de pictură prezentate sau puteţi picta exact așa cum doriţi. Important de ştiut este că vopselele cu care se lucrează sunt non-toxice şi se curăţă cu apă.
Şi bebeluşii pot deveni artişti
Cum poate picta un bebeluş de numai o lună o farfurie? Foarte simplu: se aplică vopsea pe mănuţă sau pe picioruş si apoi se lipeşte de obiectul de ceramică. Astfel obţii şi un cadou personalizat pentru o aniversare sau o mărturie de botez.
atelier Made by you
Cât durează atelierul
De regulă, ai nevoie de o oră pentru a picta un obiect, dar dacă doreşti să realizezi cât mai detaliat desenul, posibil să-ţi ia şi 2-3 ore. Odată obiectul terminat, acesta este glazurat şi ars în cuptor, iar după 3 zile poţi veni pentru a-ţi lua mica operă de artă.
Poţi merge la atelier fără rezervare în orice moment al programului de lucru, dar pentru grupuri de 8 persoane, de exemplu, sau pentru sărbătorirea zilei de naştere este nevoie de rezervare la numărul de telefon 0374036688.
Preţuri şi tipuri de obiecte
Se plăteşte doar ceramica nefinisată, orice altceva (vopsea, instrumente, procesare şi ardere este inclus în preţ). În funcţie de obiectul de ceramică ales, preţurile variază între 55 şi 125 lei. Poţi alege dintre farfurii şi căni în diverse forme, platouri de diferite mărimi, rame foto, obiecte pentru decor şi chiar ceainice.

Program atelier de pictat ceramică Made By You 
Marţi – Vineri 14 – 20
Sâmbătă şi Duminică 11 – 20
Adresa
info@madebyyou.ro
0374036688
www.MadeByYou.ro

Voi ați fost la ateliere de pictat ceramică până acum?