seminarii napati
În cazul în care nu ați aflat deja, Napati și-a deschis acum ceva timp și magazin pe Ștefan cel Mare. Acolo se vor întâlni la târgul bio toate mămicile care iubesc cadourile, cosmeticele, dulciurile sau alte lucruri numai bune pentru un răsfăț organic așa cum se cuvine în luna martie.
Târgul are loc, așa cum vă spuneam și mai sus, în acest week-end, adică pe 5 și pe 6 martie, între orele 10.00 și 19.00, dar asta nu este tot, pentru că mămicile care iubesc natura vor avea parte și de seminarii demonstrative. Mai precis, atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 11.00 și 13.00, sunt organizate seminarii ținute de specialiști care vor oferi sfaturi despre îngrijirea tenului la început de primăvară, epilarea cu zahăr sau ultimele creme și loțiuni bio de pe piață care vor putea fi testate gratuit. Apropo de testare gratuită, am uitat să vă spun că intrarea la târg este și ea tot gratuită!
Noi vă asigurăm că cei de la Napati sunt tare simpatici, așadar vă invităm cu drag să participați atât la seminarii, cât și la târg!
Voi folosiți produse bio? Cum vi se par?
Afișul evenimentului:
seminat napati