toamna muschetarilor
Nici nu a început bine școala că avem vacanța de toamnă, dar asta nu înseamnă deloc timp pierdut prin casă pentru că afară vremea nu ține cu noi! Școlarii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 anișori au program special dacă vor fi prezenți la “Toamna mușchetarilor”. Este vorba de o alternativă la vacanțele la bunici sau prin casă, o alternativă educativă și distractivă, timp petrecut prin muzeele din București, în locuri precum Observatorul Astronomic sau la teatru, la piscină ori distracții precum Laser Maxx.
Mușchetarii vor lucra în tot acest timp la propria lor carte (care va conține versuri, compuneri, benzi desenate și multe altele) pe care o vor lua acasă la final, dar care va participa și la un concurs cu premii!
Fiecare zi din “Săptămâna Mușchetarilor” este bine pusă la punct și ticsită cu distracții: luni, adică astăzi, este Ziua Mușchetarului Plimbăreț, marți este destinată Mușchetarului Cercetaș, miercuri culturii, joi sportului, iar vineri Mușchetarul se mută în bucătărie unde devine bucătar.
Toată distracția durează, așa cum v-am spus și mai sus, o săptămână, și costă 300 de lei. Chiar dacă începe de astăzi dacă dați un telefon la 0724.384.924, eu cred că cei mici vor putea să se ducă mâine prima dată și să recupereze o zi pierdută!
Citiți mai multe detalii despre programul Toamna Mușchetarilor.
Voi ce faceți în vacanța de toamnă?
Sursă foto: sergis blog/ Flickr.com.