loc de joaca Lunguletu
Imaginați-vă următoarele: un teren de 3.000 de metri pătrați, care poate deveni imediat spațiul ideal pentru petrecerile de zilele de naștere ale celor mici sau pentru acele momente în care vreți să vă chemați toți prietenii la o întâlnire de proporții! Au locuri garantate, teoretic, vreo 30 de persoane, iar peisajul și facilitățile sunt… de vis. Numai priviți pozele (le găsiți în număr mai mare  într-un album pe pagina noastră de Facebook) și spuneți dacă nu am dreptate! Mai că-ți vine să nu mai pleci zile în șir, chiar dacă știi că poți ajunge numaidecât acasă.
loc de joaca la Lunguletu
Uitam să vă povestesc despre cea mai importantă atracție: piscina! Din aprilie și până în octombrie apa din piscină este la aceeași temperatură și dacă cei mici se plictisesc de bălăceală, ceea ce este un pic improbabil să se întâmple oricum, pot da o fugă până la cabana de 100 de metri pătrați unde vor fi așteptați cu un șemineu, canapele, instalație de sonorizare de ultimul răcnet, laser și mașină de fum, ce mai… de toate pentru o petrecere indoor, dacă timpul nu ne permite să stăm pe afară.

Cine vrea ponei?

Am susținut mai sus faptul că cea mai tare atracție este piscina! Ne retragem cuvintele! Am greșit, recunoaștem… Sunt alte două mari atracții muuuult mai tari: cei doi ponei cuminți, Arcibald și Goleo, care fac din orice petrecere una pe cinste!

Super oferte

Noi ne-am împrietenit cu cei de la TreeHouse și am pus de o ofertă pentru voi. Dacă vreți să treceți pe acolo la final de săptămână, veți avea reducere de 100 de lei din prețul total!
Mai exact, dacă până acum, pentru sâmbătă și duminică, în intervalul orar 9:00 și 15:00 sau 16:30 și 24:00, scoteați din buzunar 200 de euro, de acum, dacă folosiți codul special din pagina UrbanKid.ro veți rămâne și cu bani de drum și ceva dulce!

Cum ajungeți la distracție?

Ca să nu vă pierdeți pe drum vă explicăm pe îndelete care este „traiectoria” exactă: din București de la ieșirea prin Chitila o luați pe drumul către Târgoviște și de acolo treceți prin Tărtășești și la sensul giratoriu de la intarea în Bâldana o luați spre ieșirea din stânga, spre Găești. De acolo treceți pe drumul principal de Slobozia Moara și intrați în Lungulețu. De aici e foarte simplu, pentru că localitatea este destul de micuță: la intersecția principală virați la dreapta și la 800 de metri iar dreapta și dați de… Paradis… pardon de TreeHouse!
Pentru orice eventualitate, vă lăsăm și cu o hartă ceva mai jos! 🙂
PS – Dacă nu ajungeți voi pe acolo, dar aveți prieteni care vor petreceri private, nu vă sfiiți și dați-le și lor link-ul magic! Oferta este valabilă o perioadă lungă de timp de acum încolo și dacă beneficiați de ea voi, nu înseamnă că nu pot beneficia și prietenii voștri de reducere!
Voi ați fost până acum la TreeHouse Lungulețu? 😀