Clasic e fantastic
Deși deviza este “Cultura costă, dar incultura costă și mai mult”, vă asigurăm noi că nu costă decât ceva voință, pentru că prețul biletului este aproape… gratuit! Serios, pentru părinți un bilet costă 10 lei, pentru copii 5 lei, iar dacă cei mici au până în 7 anișori întră chiar gratuit la spectacol. Pentru a “epuiza” toate detaliile privind biletele vă mai spun că se pot face rezervări (021-315 6875) iar biletele se pun mereu în vânzare la casa de bilete a Ateneului Român cu 10 zile înainte de data fiecărui concert.
Acum că am rezolvat cu biletele, vă readuc aminte despre proiectul “Clasic e fantastic”, o inițiativă cu adevărat fanastică ce a adunat anul trecut 10.000 de copii și de tineri care au venit la spectacole. Au făcut cunoştinţă cu Mozart, Beethoven, Bach, Vivaldi şi alţi mari compozitori a căror muzică le-a mers la suflet, și nu s-au sfiit să vină și a doua oară, drept dovadă sala a fost mereu arhiplină.
Clasic e fantastic sala
Anul acesta, proiectul revine cu opt concerte lunare, din noiembrie și până în iunie anul viitor (detalii găsiți în comunicatul de presă din secțiunea specială pentru părinți) singura problemă este că, din păcate, fondurile de care dispune acest proiect sunt limitate, așadar se caută fonduri.
În cazul în care puteți participa la susținerea proiecutlui “Clasic e fantastic” sau dacă aveți prieteni/ amici/ rude care doresc acest lucru dați-le de veste, e o inițiativă fenomenală pentru cei mici și pentru cei mari care merită tot sprijnul!

Voi ați fost până acum la concerte din cadrul programului “Clasic e fantastic”?
Sursă foto: clasicefanastic.ro.