Încet încet se face bagajul complet de vacanță. Scaun de masă avem, v-am povestit aici. Monitor avem (chiar să nu plecați niciunde fără monitor!). Trusă de prim ajutor avem. O listă completă cu ce luăm noi în bagaje, pentru bebeluși, avem. Vanda ne-a zis și ea lista ei super completă de vacanță.
Patut-pliabil-cu-doua-nivele-SleepyPătuț pliabil avem și din acela. Chiar dacă până acum nu prea l-am folosit (din motive de co-sleeping), acum am început să-l punem în funcțiune pentru că juniorul a mai crescut, domnișoara e măricică și ea și nu prea mai avem loc cu toții într-un singur pat. Patul pe care îl avem noi este cel pliabil – Moni cu două nivele – Sleepy, de la Nichiduta.ro. Patul costă 287 lei și îl puteți folosi de la naștere (dacă nu obișnuiți să dormiți în pat cu bebelușul) până la 3 ani (teoretic). Are și măsuță de schimb, bară cu 3 jucării moi, ușiță prin care poate copilul să intre sau să iasă, saltea moale și confortabilă.
 
Dar nu despre pătuț voiam să vă spun azi ci despre un super scaun de masă pliabil, pe care am început să îl folosim pe unde mergem și care stă tot timpul în mașină, pentru a-l avea permanent cu noi când suntem în deplasare. Este vorba de scaunul de masă Gurme:
scaun de masa pliabil copil
Scaunul Gurme este un scaun de masă foarte ușor de montat și de transportat (are o geantă de transport). În plus, în geantă obișnuiesc să pun salopeta pentru masă, șervețele și tot ce mai am nevoie pentru o masă în deplasare.
Țesătura este din bumbac 100% și se poate scoate pentru a putea fi spălată. Are centură de siguranță (foarte utilă pentru cei care vor să ”evadeze”). Se poate prinde cu ușurință de orice tip de masă datorită clemei speciale universale și șurubului ajustabil. Produs conform normelor europene EN 1272. Vărsta recomandată până la 12 luni (14 kg). Dimensiuni 33 x 40 x 42 cm. Greutate 2 kg.
Față de scaunul de masă de care v-am povestit acum ceva timp, care poate fi folosit până la 3 ani (și chiar mai mult, folosit ca scăunel de joacă și pentru copiii mai măricei), scaunul care se prinde pe masă are avantajul că este mult mai ușor de transportat și de montat dar poate fi folosit doar până la o greutate a copilului de maxim 14kg.
Nouă ni se pare foarte foarte util și îl folosim cu spor 🙂
iancu la masa
Scaunul de masă Gurmet costă 159 de lei iar noi îl avem de pe nichiduta.ro.