Aplicația Disney Mobile Movies este lansată recent și, din păcate, nu o putem descărca decât din AppStore, asta dacă avem iOS 4.3 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare.
Aplicație ne ajută să luăm desenele animate cu noi în călătorii sau vacanțe, la drum lung cu mașina sau la bunici dacă stăm o perioadă mai lungă de timp și vrem să fim siguri că avem un desen animat cuminte și colorat pe care să-l savurăm pe îndelete.
Până acum sunt disponibile șase filme pentru copii: Brave, Cars2, Tangled, Toy Story, Cenușăreasa și Wall E. Aplicația este gratuită, dar pentru fiecare film va trebui să plătim. De exemplu, Brave costă 7.99 €.
Disney Mobile Movies
Filmele se descarcă automat într-o secțiune specială din aplicație (suntem sfătuiți să folosim o conexiune WiFi pentru a nu ne trezi cu facturi mari la telefon dat fiind traficul de date) și sunt salvate într-o bibliotecă digitală de unde le putem șterge sau redescărca atunci când vrem să le vedem din nou – evident, dacă ne decidem că vrem din nou să vedem un film deja cumpărat nu mai plătim nimic.
Cum vi se pare aplicația? 🙂