În momentul în care nici olițele și nici colacul special de așezat pe toaletă pentru copii nu funcționează puteți încerca cu un “tron” special de bebei, special pentru prichindeii cu personalitate și care nu acceptă orice, pentru că nu mulți sunt ca ei!
Are un fel de scăriță pentru a le oferi siguranță și pentru a se putea sprijini cu piciorușele pe ea și un colac moale pentru fundulețul piticilor. Eu cred că toți vor uita numaidecât de oliță atunci când vor avea așa ceva, unde mai pui că este și ajustabil, deci dacă cei mici nu pot face un pas destul de mare pentru a se urca pe toaletă, scărița se ajustează imediat la înățimea potrivită pentru copii.
Setul se curăță în câteva minute și se poate dezasambla în alte câteva secunde, pentru a putea fi depozitat într-un colț al băii (dacă aveți o baie mai micuță) iar scara pe care se vor cocoța cei mici este prevăzută cu mici dispozitive de cauciuc, care nu permit ca aceasta să alunece pe gresie sau pe parchet.
Noi, am găsit un astfel de “tron” pentru copii pe Amazon costă £19.98, voi ați încercat până acum așa ceva? Sau sunteți încă la oliță?