4723732641_afe011b136_oPielea unui bebelus este foarte sensibila, moale si delicata, iar ingrijirea ei presupune o grija mai mare, care preocupa proaspetii parinti. Colicile si iritatiile sunt principalele probleme pe care le au parintii in perioada de dupa nastere. Iritatiile provocate de scutece ori de produsele de igiena necesita tratament special, dar in ciuda faptului ca exista solutii pentru aceste probleme, cel mai bun lucru este, desigur, prevenirea. Grija fata de bebelusi este cu atat mai importanta, deoarece, in primele luni de viata, acestia au un PH al pielii neutru, ceea ce ii face sa fie mai sensibili la unele infectii si iritatii cutanate.
Substantele si parfumurile puternice din produsele pe care le folosim in igiena corporala a copilului prezinta un inalt potential alergen, acestea fiind si cele mai toxice pentru piele. Asadar, copiii nou-nascuti au nevoie de o ingrijire riguroasa deoarece sistemul lor imunitar este mai scazut decat cel al adultilor si nu este pregatit sa infrunte singur “agresiunile” microbilor din mediul inconjurator. Putem preveni infectiile si iritatiile cutanate sau respiratorii prin alegerea unor produse speciale, non-alergenice, care sa asigure igiena bebelusului, fara sa dauneze sanatatii sale.
Una dintre grijile cele mai mari ale parintilor este legata de prima baita si de curatarea si dezinfectarea caditei folosite pentru bebelusi. Folosirea produselor care contin clor necesita clatiri repetate, iar mirosul intepator poate cauza iritatii ale cailor respiratorii adultilor, dar mai ales copiilor. Tocmai de aceea, este recomandat sa utilizati produse speciale, care nu au in compozitie clorul (hipoclorit de sodiu). Igienol Dezinfectant este un produs sigur care poate fi utilizat in siguranta pentru a curata si dezinfecta cadita bebelusului sau, mai tarziu olita ori jucariile de lemn sau de plastic. Are un miros discret si nu contine clor, eliminand rapid bacteriile, virusurile sau mucegaiurile.
Igienol Dezinfectant poate fi utilizat cu incredere pe orice suprafata sau obiect (gresie, faianta, parchet, jucarii, cadita de baie, olita, intrerupatoare, robineti etc.). Puteti alege Igienol spray pentru a pulveriza produsul direct pe jucarii ori utilizati o laveta pe care turnati Igienol Dezinfectant Universal lichid. Dupa ce ati sters jucariile sau suprafetele, asteptati cateva minute pentru a lasa produsul sa actioneze impotriva bacteriilor si apoi clatiti bine cu apa. Igienol  nu contine clor, asadar este sigur pentru suprafetele atinse de  copii, si distruge 99.9% din bacterii, dizolvand si grasimea din bucatarie sau depunerile de sapun din baie.
Produsul este recomandat de doamna doctor Ana Culcer, Medic Primar Pediatru.