Animaţia Marea pisiceală este din 2010 şi poate fi văzută la noi în varianta dublată în limba română, eu l-am văzut în varianta dublată în engleză, iar originalul este în spaniolă.
Gaturro este un personaj de benzi desenate, inventat de animatorul argentinian Cristian Dzwonik, aşadar dacă vă place filmul puteţi să căutaţi şi benzile desenate şi să-i urmăriţi aventurile.

Despre ce e vorba în Marea pisiceală

Gaturro este un motan domestic, dar cam neîndemanatic, care de când se ştie, este îndrăgostit de Agatha, o pisică înfumurată, şi tot timpul face ceva pentru a o cuceri. Totuşi nu este singurul motan îndrăgostit de Agatha, ci are un adversar, pe Max, un motan bogat, care îi eclipsează tot timpul acţiunile lui Gaturro. Gaturro află de la Agatha ce fel de motani îi plac şi decide să meargă la o audiţie, pentru a deveni un actor faimos şi astfel pentru a-i fi pe plac Agathei.
Rat Pit este şoricelul şcolit, cântăreţ şi dansator, care se oferă să-l ajute pe Gaturro să devină actor şi să obţină audiţia. Dar lucrurile nu decurg lin, pentru că Max îşi bagă coada. Până la urmă, Gaturro ajunge să devină actor şi să joace rolul eroului Flea Cat şi să aibă parte de faima mult dorită. În afara piedicilor puse de Max, Gaturro o mai are de înfrunat şi pe stăpâna lui Michou, fostul motan vedetă şi de câştigat inima Agathei, care urmează să se căsătorească cu Max.

Desenele animat este presărat, în cele 86 de minute cât durează, de secvenţe de musical, de multe urmăriri, dar şi de faze haioase, în special pentru copii, părinţii se vor cam plictisi.
Marea pisiceală n-are farmecul desenelor Disney şi nu te fascinează precum unul Pixar, dar cu siguranţă copiii vor râde la năstrusniciile pe care le face Gaturro.

Unde putem vedea Marea Pisiceală (Gaturro)

Puteți vedea Marea pisiceală 3D dubalt Hollywood Multiplex, Citzplex si Movieplex Cinema Plaza România. Marea pisiceală 3D subtitrat puteţi vedea la Grand Cinema Digiplex si The Light Cinema.

Sursă foto: tipete.com.