Cine crede că “a învăța” înseamnă o explicație simplă și seacă să ridice mâinile sus! Eh, acum că am decis faptul că nici măcar în cazul nostru, al adulților, nu se aplică acest lucru cred că e clar că în ceea ce-i privește pe cei mici totul trebuie să fie interactiv, sub formă de joacă, să-i facem pe ei să-și dea seama de anumite lucruri, să-i lădăm să descopere singuri și să se și distreze în tot acest timp.
Acum ceva timp vă spuneam despre niște tacâmuri vesele care nu ar fi lăsate din mână de niciun copil și cu ajutorul cărora cei mici pot învăța cum se folosește, de exemplu, o furcuiță. Astăzi am descoperit sub ce formă am putea să le explicăm piticilor cum așezăm corect tacâmurile pe masă. Un puzzle colorat rezolvă problema!

Setul conține o furculiță, o lingură și un cuțit, o linguriță, farfurie și pahar, iar tava, care este și suportul pentru puzzle, nu o să cadă niciodată de pe masă, pentru că are pe spate un fel de adeziv special care ne asigură că cei mici nu se vor trezi cu toate tacâmurile de plastic în poală!
Nu știm dacă setul e și prin magazinele de la noi, dar l-am găsit pe Amazon la £39.50.
Cum vi se pare ideea? Ai voștri știu să așeze tacâmurile corect pe masă?