desene animate
Atunci când copiii voștri se plictisesc de vechile desene animate… de fapt atunci când copiilor le place atât de mult de un anume personaj dintr-un desen animat încât nu vrea să se despartă de el nu aveți altă soluție decât să… inventați o poveste cu toate personajele îndrăgite de cel sau cea mică. E simplu, serios aveți nevoie doar de un pic de imaginație și de personajele preferate.
Mai știți că vă povesteam acum ceva vreme despre acele desene animate pe care niciunul dintre noi nu le vom putea uita și care sunt perfecte și acum pentru cei mici? M-am gândit ca acei eroi principali să fie personajele poveștii mele: Mikey Mouse, Bugs Bunny, Tom si Jerry și Familia Flintstone.
Wilma face mâncare în timp ce îl așteaptă pe Fred, dar  nu are niciun morcov pentru supă, așa că se duce la piață să cumpere. Acolo și-a dat seama că și-a uitat portofelul acasă, dar s-a întâlnit cu Bugs Bunney care o ajută și îi oferă câțiva morcovi din punguța lui. Bugs are mereu morcovi la el, doar este un iepuraș mereu pus pe năzbâtii care ronțăie câte ceva cât e ziua de lungă.
Fred ajunge acasă înainte ca Wilma să se întoarcă de la piață și, când să parcheze mașina lui de piatră, dă de Mikey Mouse care are nevoie de câteva sfaturi. Mikey vrea să organizeze o petrecere surpriză pentru Minnie și nu știe dacă să-și invite toți prietenii sau doar câțiva dintre ei.
Între timp a ajuns și Wilma care îi spune lui Fred că la cină vor veni și Tom și Jerry. Nici nu a terminat de spus asta, că pe ușă intra și Jerry care fugea de mama focului, alergat de Tom. Lui Tom îi era foame și vroia să-l mănânce pe bietul șoricel, noroc că Wilma a pregătit un bol cu lapte special pentru Tom.
Dacă mai inserați câteva peripeții puneți de o nouă poveste cu personaje vechi! 🙂
Ați încercat să inventați povești pentru cei mici până acum?
Sursă foto: Sugar Pond/ Flickr.com.