Stencil 101
Nu știu alții cum sunt, dar eu mă dau în vânt după orice obiect personalizat. O agendă, un tricou, o geantă, o față de pernă, un cearșaf sau orice alt lucru! Atunci când are un desen sau un model făcut de mine sau de altcineva drag mie, acel obiect devine brusc preferatul meu.
La început vă spuneam despre camera copilului, eh, mă refeream chiar la toată camera celui mic, de la pereți, la așternuturi, mobilă sau, de ce nu, chiar îmbrăcăminte! Toate personalizate după gustul celor mici și, desigur, gustul vostru, pentru că voi veți fi cei care vor pune umărul la treabă. Bine, nu vă închipuiți că este vorba de muncă grea, dimpotrivă, e super simplu – aveți nevoie doar de o carte care să vă arate cum stă treaba. 🙂
Stencil 101 este una dintre acele cărți care te obligă să-i rupi foile, eh, nu chiar toate paginile, ci doar 25 dintre ele, pentru că are 25 de șabolane reutilizabile pe care le poți folosi pe orice material. După ce le folosești, tot în carte le pui înapoi, dar nu în locul de unde le-ai rupt, ci în buzunarul din spatele volumului, special realizat pentru modelele folosite. Nu vă faceți griji nici privind curățatul, pentru că șabloanele sunt de plastic, deci nu aveți nevoie decât de o cărpă udă.
Stencil 101
Cum se folosesc șabloanele? Mai jos este un filmuleț care explică pas cu pas cum ați putea desena pe pereți:

Dacă și vouă vi se pare la fel de cool ca și mie, trebuie să vă spun că Stencil 101 costă 13.00 £. Eu zic că prețul este cu muuult mai mic decât dacă ați chema pe altcineva care să facă asta în locul vostru. Unde mai pui și faptul că șabloanele sunt reutilizabile, deci le puteți folosi ori de câte ori simțiți că ceva trebuie personalizat.
PS – Nu cred că mai trebuie să vă povestesc despre cât de distractiv este să personalizați casa cu ajutorul celor mici, nu? 🙂
Vouă vă plac lucrurile personalizate? Ați încercat un astfel de șablon până acum?