fishsmarty
Trecând la lucruri serioase, eu abia de am descoperit Fish Smarty și vă spun de la început că mie una îmi e tare ciudă că nu am avut și eu așa ceva când eram mică. Nicio problemă însă, pentru că am recuperat acum: am stat de mai bine de o oră și m-am  jucat  pe site, am văzut care sunt personajele, ce știu ele să facă, ce jocuri educative sunt pe site și care sunt cele mai colorate! 🙂
Pentru aceia dintre voi ce sunt pe fugă și nu au timp să descopere minunățiile singuri, vă povestesc eu, cât pot de bine, despre ce este vorba.
Fish Smarty este un loc interactiv unde sunt adunate toate jocurile, benzile desenate și desenele cele mai frumoase pentru copii, un fel de portal educațional pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani care oferă educație doar prin distracție și voie bună. Cu alte cuvinte, cei mici au impresia că se joacă, de fapt chiar asta fac, dar voi, părinții, puteți sta liniștiți pentru că joaca este de fapt educație pură.
La finalul exercițiilor/jocuri, rezultatele picilor sunt notate, pentru a putea vedea evoluția lor, dar nici pe departe să fie vorba de note plictisitoare care să supere pe cineva, ci există trei niveluri de evaluare: Good, Better și Fantastic. Eh, așa-i că sună mult mai bine în acest fel evaluarea de la final?
Faceți cunoștință cu profesorii
1 – Fish Smarty: Este un explorator căruia îi place să descopere și să identifice lucruri noi mereu.
2 – Albert: Cel mai bun prieten al lui Fish Smarty, Albert este mereu lângă prietenul său în aventuri, deși nu reușește de fiecare dată să îi sară în ajutor, ci de multe ori chiar îl încurcă.
3 – Bernard: Un adevărat domn ce vine din Anglia și care poate rezolva orice problemă, oricât de grea. Nu pot să nu vă spun și despre talentul lui secret: iubește să gătească!
4 – Sarah: Este un pic timidă, dar în mai toate aventurile din joc, personajele au multe de învățat de la ea.
5- Amy: Este matură și foarte înțeleaptă și deseori oferă sfaturi importante celorlalți.
6 – Fred: Fred este mentorul echipei care oferă de fiecare dată când este nevoie acel “ghid” necesar aventurierilor.
7 – Chad: Chad este acel personaj lăsat de multe ori pe dinafara aventurii. El este mult prea preocupat de cine ce face, încât nu mai are timp și de propriile aventuri.
8 – Antonio: Ca în orice situație trebuie să existe și cineva care bețe-n roată personajelor. În cazul de față vi-l prezentăm pe Antonio!
9 – Lotski: Lotski conduce toată gașca în aventurile din jurul lumii.
Fishsmarty
Acum că știți despre ce este vorba și că ne-am împrietenit cu toții cu personajele, vă mai spun că fiecare are un rol bine stabilit și cu ele “pe monitor” cei mici vor învăța o grămadă de lucruri.
Cât costă accesul la Fish Smarty?
Pentru a vă juca împreună cu Fish Smarty, puteți alege unul dintre cele 3 pachete puse la dispoziție, după preferințe: pachet pentru o lună, pentru 6 luni sau pentru un an. Vedeți mai multe detalii despre programe și despre prețurile Fish Smarty.
Cum vi se pare Fish Smarty? Ați încercat platforma până acum? Dacă nu, ați încercat alte platforme educaționale pentru cei mici?