concurs xoxo
Vacanțele, amintirile frumoase, acele momente pe care nu vrei să le uiți niciodată se salvează frumos cu ajutorul fotografiilor sau al albumelor care au iz de amintiri de neuitat! XOXO vine în ajutorul nostru! Ba mai mult, ne oferă o grămadă de alte idei, asta pe lângă fotografiile normale. Apropo de fotografii, numai mie mi se pare că o fotografie dintr-un album este cu mult mai prețioasă decât una digitală? Adică, înțeleg să avem albume cu poze pe computer și să nu le developăm pe toate, dar măcar câteva dintre cele din ultima vacanță cu soare ori cele cu întreaga familie… sau cele în care copilul a făcut un lucru de care vrem să ne aducem aminte toată viața! Pozele developate eu zic că sunt cu mult mai frumoase și atunci când privesc un album și apoi fotografia pe PC cred că e aceeași diferență ca atunci când citesc o carte normală și atunci când am PDF-ul descărcat pe PC și o “răsfoiesc” printre click-uri.
xoxo.roVă spuneam mai sus că XOXO nu înseamnă doar fotografii, ci cadouri de neuitat. De la căni personalizate, până la afișe ori calendare. Noi ne prelucrăm imaginile acasă și prin curier primim rezultatul… palpabil al momentelor frumoase capturate în fotografii. Și nu mai spun că atunci când vine vorba de copii e musai să avem un album cu cele mai importante momente din viața lui. De la naștere, de la botez, de la moț când alege de pe tavă obiectele de care va fi legat toată viața!
Fotocarte
Poate că ați auzit de fotocărți până acum, de acele albume cu fotografii moderne care îți încadrează imaginile fix în acel decor pe care vi-l imaginați atunci când vă uitați la poze.
Tot XOXO ne oferă și fotocărți de vis. Aveți pe website un program care vă ajută să vă aranjați fotogafiile și mărimea lor așa cum vă doriți. Durează doar câteva minute și înainte de asta nu trebuie decât să descărcați programul special și să urcați fotografiile. De ce XOXO nu face și asta pentru clienți? Simplu – pentru că noi ca și clienți știm mai bine cum ne dorim să apară pozele, care vrem să fie cea mai mare dintre ele și ordinea în care ele trebuie să fie în fotocarte. V-am spus deci ca toate comenzile către XOXO se lansează automat dintr-un program (există versiuni de Windows, Mac și Linux!) instalat pe calculatorul vostru? How cool is that? 🙂

SURPRIZĂ – pentru aceia dintre voi care vor o fotocarte și ne citesc, XOXO oferă 30 de lei reducere la comandarea unei fotocărți. Atenție însă, oferta este valabilă doar pentru primii 100 dintre voi, așadar ar fi cazul să vă grăbiți un pic, pentru a nu pierde super promoția. 🙂
Cum beneficiați de reducere? Voi faceți comanda în mod normal pe website-ul XOXO și apoi trimiteți un mail la dan [@] xoxo [.] ro (fara [ ] si spații) prin care anunțați că sunteți prieteni cu UrbanKid.ro și că vreți să primiți reducerea de 30 de lei.
Zâmbește, avem concurs cu fotografii!
V-am făcut “poftă” de fotografii de calitate? Dacă da, fiți pe fază și zâmbiți la poză pentru că mai jos anunțăm super concurs! De fapt, l-am anunțat deja, așa’i?
Pentru că ne sunteți dragi și pentru că XOXO consideră că suntem simpatici avem premii de dat! Dadadaram… avem 10 premii a câte 100 de fotografii de format 10×13 cm! În total, nu mai mult nu mai puțin de 1.000 de poze, 100 pentru 10 familii norocoase care știu cum să zâmbească la poze!
Și pentru că noi suntem convinși că ai voștri nu doar că știu să zâmbească la poze, ci chiar o fac cu un zâmbet până la urechi, așteptăm fotografii cu ei pe adresa de mail hello [@] UrbanKid [.] ro (tot fara [ ] și spații) sau pe pagina noastră de Facebook, cum vă este mai ușor sau cum preferați! ATENȚIE, nu orice de fotografii:
Fotografii cu ei și cu UrbanKid.ro ca să ne mândrim și noi și  să arătăm la toată lumea “pe unde s-a plimbat UrbanKid-ul nostru!”. Așadar, ce aveți de făcut pentru a intra în concurs?

  • descărcați sigla UrbanKid.ro de mai jos
  • spuneți-le celor mici să zâmbească și faceți-le o poză cu sigla UrbanKid.ro sau faceți orice altă poză prin care să ne arătați că familia voastră este prietenă bună cu UrbanKid.ro, singura idee a pozei este ca ea să fie cât mai creativă 🙂
  • ne trimiteți poza (sau o postați singurei pe wall-ul paginii noastre de Facebook) și așteptați până pe 1 Aprilie 2011 (nicio păcăleală) când anunțăm câștigătorii concursului

(puteți tipări sigla, puteți desena sigla, puteți sa o scrijeliți cu degetele in nisip, atâta timp cât se distinge în poză, vă calificați)
Iată mai multe variante ale siglei, toate format A4:

Așa cum vă spuneam ceva mai sus am împărțit premiile: 5 dintre ele vor fi date aici, pe site, iar celelalte 5 le vom acorda prietenilor noștri de pe Facebook. Am împărțit frățește 😛

  • Cine alege căștigătorii pentru cei care vor participa pe site-ul UrbanKid.ro? Chiar noi, adică echipa UrbanKid.ro! 🙂 Care este criteriul după care vom alege? Părinții-autori ale celor mai creative 5 fotografii vor fi cei norocoși!
  • Cum sunt aleși căștigătorii dintre cei care participă la concurs pe Facebook? Aici vă lăsăm pe voi să alegeți! Doar nu degeaba vorbim de “rețea socială” și în plus noi avem încredere în voi! 🙂 Cele mai “Like-uite” 5 fotografii, de fapt proprietarii lor, vor primi câte 100 de poze developate gratuit de la XOXO! Așadar, trebuie să vă strângeți prietenii și să-i rugați să vă ajute sau să vă gândiți bine care ar fi pozele pe placul utilizatorilor de Facebook. Cu cât mai multe Like-uri, cu atât mai multe șanse!

 
Eh, cum vi se pare? Zâmbim la poză așadar?
XOXO.ro