album XOXO
Cum este început de săptămână ne-am decis să vă reamintim de el și să simplificăm un pic regulile! 🙂
Așadar, așezăm frumos regulile concursului ca nu care cumva să fie neînțelegeri:

  • Faceți o poză sau un desen care să includă sigla noastră (să ne mândrim și noi după concurs cu ea);
  • Vă abonați la newsletter-ul nostru și ne dați și un like pe pagina noastră de Facebook (pentru a ne arăta că sunteți prietenii noștrii);

De unde luați sigla UrbanKid.ro? Păi aveți la dispoziție sigla color, cea alb-negru sau doar mutra! După preferințe! 😛
Noi tragem la sorți (pe 1 aprilie) cu ajutorul Random.org, așadar toată lumea are șanse egale indiferent de poza sau de desenul din concurs.
După atâtea puncte cu reguli ar fi frumos să vă reamintim și care sunt premiile nu? 😛
Păi avem de dat, de fapt XOXO oferă, cu ajutorul UrbanKid.ro, 1.000 de poze tipărite gratuit! Mai precis, 10 dintre concurenți vor primi câte 100 de poze gratuite, de format 10×13 cm! Asta pentru a vă completa albumul de familie la început de primăvară.
PS – Dacă vreți să aveți o fotocarte, XOXO oferă 30 de lei reducere la comandarea uneia! Bine, asta dacă citiți UrbanKid.ro, dar cum ați ajuns la acest texte e clar că suntem prieteni. Atenție însă, oferta este valabilă doar pentru primii 100 dintre voi, așadar ar fi cazul să vă grăbiți un pic, pentru a nu pierde super promoția. 🙂 Voi faceți comanda normal pe website-ul XOXO și apoi trimiteți un mail la dan [@] xoxo [.] ro ( tot fără [ ] si spații) prin care anunțați că sunteți prieteni cu UrbanKid.ro și că vreți să primiți reducerea de 30 de lei.
Revenind la concursul cu poze/desene ce părere aveți? Nu-i așa că primăvara pozele sunt mai frumoase și parcă sunt binevenite 100 de fotografii noi în albumele de familie?
[nggallery id=105]